reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Ja tez dzisiaj jakas bez wyrazu jestem, za chwile lece kapiel wzisc i sie ogarnac bo jutro znowu kontrolna wizyta w szpitalu. MAm nadzieje ze bez wikszych zmian:-D i dotrwam chociaz do 36tyg. Najwazniejsze byc dobrej mysli, a dzieki Wam udaje mi sie to przetrwac. Dziekuje wszystkim. Forum podtrzymuje mnie na duchu :*

reklama
Wasi partnerzy też się tak źle czują? Jakby sami w ciąży byli? :D
Mój ma prawdziwe zachcianki, ostatnio jechaliśmy w nocy do całodobowego tesco po Camembert. A jakiś czas temu po śledzie :) Czasem jak mi sie nic nie chce to tez kładzie się przy mnie i marudzi, ze mu ciężko, ale u nas nieustający remont to ma prawo być zmęczony :)

Cześć Majóweczki.Taka pogoda to mnie dobija i nie mam siły na nic u nas rano najpierw padał śnieg a później deszcz i oczywiście chlapa się zrobiła.Mnie też okropnie boli kręgosłup i się trochę boję tego bo jak moja mama była ze mną w ciąży to niestety zaczęły jej się ogromne problemy z kręgosłupem ( fakt dużo przytyła bo 28 kg i ja byłam duża bo miałam 4 300 jak się urodziłam) i nadal ma problemy.
A co do przytulanek to znaleźliśmy sobie z Ł pozycje wygodną i dla mnie i dla niego i jest super i oczywiście rano.

czesc dziewczyny! ja tylko na chwile przywitac sie. doczytalam Was ale juz nie mam sily pisac. caly dzien bylam na nogach i jestem padnieta. mam nadzieje ze jutro odzyskam sily :)

Witajcie Kochane!
1)Gratuluje udanych wizyt.
2)Przykro mi,ze tak Wam doskwieraja rozne bolesci :-(
3) Z powodu brzydkiej pogody u Was tez mi przykro.

U nas na razie bez zmian.Jestem ciut zywsza i mam ciut mniej skurczy,ale za to Leo jednak nie daje mi za duzo odpoczac-lobuziak jeden hehehe;-)W "prawych" zebrach,czuje jakby mi ktos wlozyl igle i ciagle ja dociskal,bol chwilami jest nieznosny...podobny do zlamanego zebra,ale to juz przerabialam i w pierwszej ciazy,wiec jest ok,tym sie nie martwie.Kazdy dzien to wieksze nadzieje.
V dostala dzis lozeczko od Tatusia z Ikea,jutro bedzie montowac.Jestem ciekawa jak zareaguje na brak barierki,bo szczerze wydaje mi sie,ze przy jej niespokojnym spaniu,to pewnie nie raz wyladuje na ziemi...na dywanie:-pNo i robi out do oddzielnego pokoju,ale to dopiero pod koniec tygodnia.
Pogoda u nas przesliczna choc dzis bylo chlodniej na dworzu niz w poprzednich dniach,od jutra ponoc ma byc ok.20'C...zobaczymy.Najwazniejsze,zeby sloneczko bylo i bedzie dobrze.

Milych snow Majoweczki i mniejszych dolegliwosci :*

Witam się i ja :)
Mnie dziś od popołudniaa boli brzuch-tak jak na okres,raz mocniej raz słabiej ale czuję ciągle :( Odkad wróciłam z pracy-a miałam dziś dzień lenia i większość dnia przesiedziałam na kanapie to leżałam,poleżałam też trochę w wannie ale niewilee pomogło. Kurcze trochę mnie to martwi bo w pierwszej ciąży nie miałam takich bóli:( Na szczęście jutro mam wizytę u połóżnej to z nią pogadam o tym.

Co bo bólu kręgosłupa to ja w pierwszej ciąży bezboleśnie prawie przeszłam a teraz też już od jakiś 2-3 tyg strasznie mnie plecy i krzyże bolą. U mnie dochodzi tez fakt,że mam małe dziecko które jednak czasem na rękach muszę nosić-mamy piętrowe mieszkanie i ona po schodach sama jeszcze nie umie wchodzić więc to wynoszenie jej do sypialni jest najgorsze.

Witam Was wieczornie...

Dopadła mnie grypa :baffled: boli mnie wszystko, łącznie z włosami, o zatkanym nosie nie wspomnę (mam wrażenie, że się zaraz uduszę :szok: mogę oddychać tylko ustami). Na noc zaparzę sobie lipę, a jeśli jutro nadal tak będzie to chyba się zaturlam do lekarza :baffled::baffled::baffled:

fiore - mam dokładnie to samo z lewym żebrem... myślałam, że tylko mnie tak boli...

Pozdrawiam Was serdecznie :*

reklama
Anik kuruj się! Teraz w taką pogodę łatwo o przeziębienie.

Joasiu mnie też wszystko łamie, czuje się jak "stara baba", wszystko boli, ciężko wstać z łóżka, podnieść się z fotela, zawiązać buty, a najgorzej rano po wstaniu z łóżka.
Ale mój gin dziś mnie pocieszył, powiedział "Nie martw się, teraz będzie tylko gorzej, buhahaha":-D:-D:-D
Nie ma jak pocieszyć człowieka :-D
Damy jakoś radę, już bliżej niż dalej!
Miłej nocki dziewczynki!
images.jpg

Do góry