reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Na razie nowych plamiń brak.Jest oki.
Lekarz kazał wziąc nospę forte i odpoczywać ile się da.
Jak się do jutra nie uspokoi to jutro chce mnie widzieć.
A jak się uspokoi to git.
Lekarz powiedział,że wie od czego te plamienia,bo ciąża jest nietypowo zagnieżdżona i być może trzeba będzie podać jednak jakieś leki.:baffled::baffled::baffled:
Kochana jak da leki to bierz i sie nie zastanawiaj :tak: zaszkodzic nie zaszkodza a mogą pomóc:) Oby plamienie juz nie powróciło ;-)
Suzi, mamy zmywarkę, ale to g... zostawiło jakiś osad i muszę umyć ręcznie to wszystko co akurat było w zmywarce, oczywiście w rekawiczkach:) Wizytę mam za 4 tygodnie, no chyba ze cos sie zacznie dziac to wtedy wczesniej ale mam nadzieje ze dopiero za 4:)
Czarnula, wyjęłaś mi to z ust, tez najbardziej lubie jak jest w pracy:)
Asik, uważaj na siebie.
Martus moze cos z nabłyszczaczem jest nie tak :wściekła/y:
Spokojnie, na pewno kolejna wizyta bedzie za 4 tyg :-)

reklama
Oj te nasze chłopy:))) z nimi żle bez nich jeszcze gorzej,mój pracuje od rana przeważnie do 20 wiec nie mamy czasu się kłócić hehe weekendy zajete z dzieckiem więc dobrze jest ;-)
wiki to bedzie mały miał fajną wycieczke samodzielna...naszym jeszcze takich wycieczek dalekich nie robią!
AS będzie dobrze....
ide poczytać i spać do jutraa dobranoc

Ja też zaraz idę pod prysznic i lulu a raczej posiedzę przed tv, bo spać mi się nie chce :baffled: Meliska sie parzy :)
Dziś zrobiłam listę pytań do gina, bo jak wchodzę do gabinetu to ogarnia mnie pustka!!!:angry: a wracam do domu i mam milion pytan...:angry:
A Wy jakie pytania zadawłyście?

Zagladam i ja wieczorkiem!
Jutro dzieciaki maja wszystkie na 8 a ja na miasto z zalatwieniami

As dobrze ze sie uspokoilo, oby wszystko bylo dobrze!

Wiki no no samodzielna wycieczka bez mamy! Pamietam jak Ania pojechala pierwszy raz z przedszkolem, strasznie to przezywalam

Vilmaq jak wizyta???

Lena witaj! I sorki od razu prosba edytuj posta a nie pisz jednego pod drugim (wiem uczysz sie ale to tak na przyszlosc)

Rozmawiałam dziś z koleżanką, która niedawno urodziła córę, mając 42 lata. Pierwsze o co mnie zapytała, to czy jestem na jakimś forum o ciężarówkach. Jak powiedziałam, ze tak to zaczęła na mnie strasznie krzyczeć, żebym uważała, bo na tych forach to tylko można sobie nerwy popsuć, bo wciąż tylko jakieś złe rzeczy tam są i zaczyna się u siebie widzieć same objawy poronienia.... A tysiące kobiet rodzi dzieci bez żadnych problemów przecież.

Trochę pomyślałam i chyba troszkę jej rację przyznaję - bo czy nie jest tak, że jak któraś z nas poczuje się źle i to opisze to pozostałe zaczynamy szukać u siebie tych samych symptomów? Z drugiej strony, czy to nie fajnie jest mieć do kogoś powiedzieć, że brzuch boli jak na @ i usłyszeć, że to normalne, że dużo dziewczyn w ciąży tak ma:)

Jak mój TŻ usłyszał, że mnie brzuch boli jak na @ to mnie chciał siłą do szpitala ciągnąć;) Stwierdził, że "zero seksu" i tak się w tym rozpędził, że chciał pościć do emerytury chyba;) Na szczęście mam sposoby by mu te głupie myśli wyperswadować;)))

Tak więc konkluzja moja jest taka - dobrze, że można sobie ponarzekać, pousmiechać z czyjegoś szczęścia i poczytać o tym jak to jest u innych ciężarówek:))

Dobranoc;)

Zuz-Inka - wizyta petarda, popłakałam się oczywiście ze szczęścia jak zobaczyłam jak macha do mnie rączkami na USG. Lekarz powiedział że wszystko jest w porządku maleństwo szybko rośnie i z USG wyszedł mi o półtora tygodnia szybszy termin porodu :). Oczywiście byłam tak przejęta tym wczoraj wieczorem że w zasadzie siedziałam ciągle na telefonie :) i opowiadałam jakie to cudo :). Zamieszczam fotkę którą udało mi się pozyskać od lekarza :). Wg USG maleństwo ma już 53 mm :) ach jak sie ciesze :):-):-)
Zobacz załącznik 392631

Kochane mam takie pytanko :confused: Bo bylam w aptece i chciałam kupic sobie apap i pani farmaceutka zaproponowala mi panadol powiedziala ze to taki sam sklad. Czyli jego mogę spokojnie zażyć ? Strasznie boli mnie głowa :baffled:

Ja slyszalam, ze w ciazy bezpieczny jest paracetamol.

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie dziewczynki:-)
moje malenstwo pojechalo...mama sie denerwuje ;-/ mam nadfzieje bedzie wszystko dobrze :)

milego dnia dziewczynki....my juz w pracy

Do góry