reklama
AS super wiadomość! Teraz wszystko już będzie dobrze!
U mnie niestety chyba przeziębienie, gardło trochę zelżało, ale czuję, że katar się zbliża. Najadłam się grapefruitów i pomarańczy, piję herbatę z cytryną i miodem, a na noc kuracja mleko czosnek i miód! Oby pomogło!
U mnie niestety chyba przeziębienie, gardło trochę zelżało, ale czuję, że katar się zbliża. Najadłam się grapefruitów i pomarańczy, piję herbatę z cytryną i miodem, a na noc kuracja mleko czosnek i miód! Oby pomogło!
wiki.25
mama kochanych brojków
AS kochana suuuper ciesze sie bardzo :*:*:* buzki od nas :-) dla brzusia
witajcie dziewczynki milego dnia
my dzis bez mdlosci 
witajcie dziewczynki milego dnia
Patina26
Fanka BB :)
Witam!
Maly w przedszkolu, ja zrobilam sobie śniadanko i wpadłam na bb , poczytam co tam u Was i czas zabrac się za sprzatanie..
Mam zamiar iśc jutro do lekarza Ale, czy to nie za wczas może poczekam co radzicie ??
W pierwszej ciązy własnie poszlam za wczas i na uSG BYLO puste jajo dwa tygodnie czekania w stresie, gadki koleżanek że może z tego nic nie być itd..10 dni póżniej biło już serducho Bartusia
więc niewiem co robić? hmmm objawów dalej brak wiec ciągle nie wierze że to ciąża? @ miałam ostatnio 6 sierpnia wiec już trochę czasu mineło 
Maly w przedszkolu, ja zrobilam sobie śniadanko i wpadłam na bb , poczytam co tam u Was i czas zabrac się za sprzatanie..
Mam zamiar iśc jutro do lekarza Ale, czy to nie za wczas może poczekam co radzicie ??
W pierwszej ciązy własnie poszlam za wczas i na uSG BYLO puste jajo dwa tygodnie czekania w stresie, gadki koleżanek że może z tego nic nie być itd..10 dni póżniej biło już serducho Bartusia

Trzymam kciuki.Dzień dobry kochane , witam was w ten chłodny środowy poranekdziś moja kolej na lekarza już nie mogę się do czekać. Po pracy na 17tą ach... jeszcze cały dzień
![]()
Myślę,że już spokojnie możesz się umówić do lekarza.Witam!
W pierwszej ciązy własnie poszlam za wczas i na uSG BYLO puste jajo dwa tygodnie czekania w stresie, gadki koleżanek że może z tego nic nie być itd..10 dni póżniej biło już serducho Bartusiawięc niewiem co robić? hmmm objawów dalej brak wiec ciągle nie wierze że to ciąża? @ miałam ostatnio 6 sierpnia wiec już trochę czasu mineło
![]()
Powinno bić już serduszko ,bo serduszko bije od 22 dnia od zapłodnienia.

Witam się środowo.
Oj humorek dziś jest super.
Wieczorek z mężem miło spędziłam to i jakaś radość większa z poranka.
Wczoraj wieczorkiem były intensywne przytulanki i śmieliśmy się potem ,że ukołysaliśmy maleństwo do snu.

Miłego dnia dziewczynki.
reklama
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Witam i ja :-)
Lubie takie dni jak dzis wszystkie dzieci na jedna godzine i do 13.00 mam czas dla siebie
Vilmaq daj znac jak po wizycie! Patina mysle ze juz powinno byc cos widac
As milo sie tak z mezem poprzytulac
szkoda ze ja moge sie z moim tulic tylko raz na tydzien :-( bedziemy miec dziecko niedopieszczone
;-)
Pozdrawiam!
Lubie takie dni jak dzis wszystkie dzieci na jedna godzine i do 13.00 mam czas dla siebie
Vilmaq daj znac jak po wizycie! Patina mysle ze juz powinno byc cos widac

Pozdrawiam!
Podziel się: