reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Witajcie,
ja jakoś narazie nic nie odczuwam tylko chodzę wcześnie spać i śnię jak dziecko:-D niedługo będę chodzić razem z moimi pociechami chodzić spać bo wczoraj zasnęłam po 21:-D
patina ja wlasnie tez o tym mysle moj synek pomimo ze mam jeszcze straszego to ten to oczko w glowie mamusi a od kiedy jestem 2 lata po rozwodzie to wogole mial mame tylko dla siebie.. teraz dla niego wielkie zmieny narazie nic mu nie mowie ...czekam na moje kochanie i wtedy razem mu powiemy mysle ze sie uciesz ale pewnei nie bedzie zdawal sobie sprawy z tego ze juz nie bedzie jak bylo ;-(

wiesz ja też się tego bałam bo mój pierworodny strasznie jest związany ze mną, tym bardziej że przez do 15 miesiąca przebywał tylko ze mną, dopiero od 18go miesiąca mieszkamy razem z mężem i tak zawsze do mnie biegnie z płaczem:tak: do mnie i bałam się jak zareaguje na rodzeństwo i od początku było bez zazdrości:tak: a teraz jest naprawdę fajnie, pewnie za parę lat będą się nieźle tłukli hehehe

annte paracetamol najbezpieczniejszy ale lepiej lekarz dostosuje ci wszystko bo jest mnóstwo homeopatycznych leków dostępnych
czarnula 83 a gdzie ty będziesz rodzić bo ja nie wiem czy nie zamkną oddziału w Maidstone:szok: a do Tonbirdge Wells
daleko
Flaurka zgadzam się z suzi1 w takich przypadkach raczej Duphaston jest konieczny
martaik POWODZENIA
Suzi Kochana, na pierwszej wizycie zapomniałam poruszyć ten temat. Na początku poprzedniej ciąży moj gin stwierdzil ze z wysoka prolaktyna jest problem z zajsciem w ciaze, a z donoszeniem nie, ale w internecie wyczytalam wlasnie zupelnie co innego:(
trochę niekręcajcie się tym internetem bo czasami niewarto:-(
As 76 gratulacje:tak:
Patina 26 już czas moim skromnym zdaniem
joasia 79 to my w tej samej sytuacji:-) będziemy się pocieszać;-)
Chwilke mnie nie bylo ale coz z 3 dzieci sama to doba za krotka

Spokojnie najtrudniej jest przy jednym dziecku a potem ma czlowiek coraz wiecej czasu...i mozliwosci. Choc czasem mam ochote ich na smyczy powiazac :-D:-D:-
powiedz mi kochana rodziłaś naturalnie? bo mnie pielęgniarka kazała ćwiczyć po porodzie i teraz trochę boję się że mogę nieźle popękać:-(
życzę miłego dzionka

Ech, dziewczyny, zmartwiłyście mnie, na szczęście wzięłam tylko jedną tabletkę tego rutinoscorbinu. A co do zwolnienia, mogłabym wziąć, ale pracuję tylko trzy dni w tygodniu w szkole, więc nie bardzo patrzą na zwolnienie, szczególnie, że nie wiedzą o ciąży. Poza tym prowadzę szkolenia popołudniami, a ponieważ są to szkolenia unijne, to nie mogę powiedzieć, że nie przyjdę. Myślicie,że powinnam pójść do lekarza rodzinnego???

Droga annte, mi zawsze pomaga mleko gorace z duza iloscia czosnku i do lozka, nie bedac w cizay robilam takie kuracje i zawsze pomagalo i na drugi dzien juz bylo ok. dzisiaj bede musiala zastosowac bo cos mnie bierze... widze ze Ty juz wyprobowalas te metody i nie pomoglo... nie mam innego pomyslu. najlepiej moze rzeczywuscie odwiedz lekarza. nie musisz brac zwolnienia, ale moze cos przynajmniej doradzi. chociaz najlepiej pewnie by bylo jakbys zostala kilka dni w domu i wypoczela.
pozdrawiam

AS na pewno wszystko będzie dobrze! Głowa do góry!
Dziewczyny, dziękuję za rady, dzisiaj nie dam rady pojechać do lekarza, ale jutro rano zrobię to na pewno, nie chcę ryzykować. Spróbuję się podkurować jeszcze dziś sama, owocami i miodem, herbatą z cytryną. A jak myślicie, czy mogę zrobić badania betę, prolaktynę jak jestem przeziębiona?

She mleko z miodem i czosnkiem też zawsze na mnie działało, ale nie tym razem. Dziś spróbuję jeszcze raz. Oby przeżyć dzisiejszy dzień i jutro parę godzin, i będzie można powiedzieć, że mam weekend, więc odpocznę.

As nie martw sie na zapas, wszystko będzie dobrze,wiem że miałaś cieżkie przeżycia, ale połowa sukcesu to pozytywne myślenie!!!!!! &&&&&&& wszystko będzie dobrze! zobaczysz

reklama
Do góry