reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Chwilke mnie nie bylo ale coz z 3 dzieci sama to doba za krotka

O tym się nie mówi wcale ,a logopedzi i neurologopedzi biją już na alarm.
Ginekolodzy przepisują nospę jak cukierki i to niestety takie tego skutki.:baffled:

hmmmm ja z krzysiem bralam nospe od 5 miesiaca...a teraz wymaga pomocy logopedycznej...

tak tak jak tylko można się położyć to trzeba korzystać, a ja pędzę na plac zabaw;-)bo mi dom rozniosą te moje urwisy
Teraz przyszła mi myśl jak ja pójdę na plac zabaw z trójką....

Mnie przeraza to jak będę chodziła na plac zabaw z dwójką:):):)

Spokojnie najtrudniej jest przy jednym dziecku a potem ma czlowiek coraz wiecej czasu...i mozliwosci. Choc czasem mam ochote ich na smyczy powiazac :-D:-D:-D

ps a może to płyn owodniowy? czy jeszcze w tym okresie go nie ma? eh za mocno się wszystkim przejmuję...

Na pewno nie plyn owodniowy bo w tym okresie nie masz jej jeszcze na wysokosci pepka na pewno!!!

A ja mam pytanie - pisałam Wam, że jak na razie nie dokuczają mi żadne infekcje dróg oddechowych i co??? I dziś wstałam z bólem gardła i ogólnie czuje się lekko podziębiona :-(Dziewczyny - co mam zażyć? Piję herbatę z miodem i cytryną, nie chcę brać leków, ale muszę szybko dojść do formy.
Tak poza tym dokucza mi dziś zgaga.

Ja w tamtym tygodniu czulam sie niewyraznie gardlo katar... wzielam apap wapno i rutinoskorbin, oraz za porada As sinupret

As &&&&&&&&&&&&&&&& za dobre wiesci na wizycie!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piekne obrazy. Mnie w wolnej chwili relaksuje robienie bizuteri z koralikow i scrabbooking

Pozdrawiam i ide moje towarzystwo do lozek zagonic. Zajrze potem ...jak nie usne:-)

:-) witajcie ponownie :-) ja już odliczam dni do wizyty, a to jeszcze cały tydzień. Mam jednak nadzieję, że wszystko dobrze u mojej Kropeczki...As 76 czekam na wpis po wizycie i trzymam kciuki

Jestem :-)
Dzieci uspione a ja z kaszka start z biedronki na BB ;-)

powiedzialam dzieciom ze jestem w ciazy i bedie w naszej rodzinie maly dzidzius maciej sie tym nie przeja...za maly i nie zdaje sobie sprawy choc obawiam sie ze najmocniej to odczuje. Krzys co chwila dopytuje sie kiedy dzidzius na tyle urosnie ze bedzie go mozna z brzuszka wyciagnac a Ania Coz musze ja pochwalic. Od kad jej powiedzialam pomaga mi we wszystkim upomina chlopakow ze nie moge nosic i bardzo sie cieszy.
Powiedzialam tez mamie..."biedactwo jak ty sobie dasz rade???" spodziewalam sie takiej reakcji

Co do zachcianek zywieniowych...nie mam zadnych, ja ogolnie jestem niejadek a teraz jem wlasciwie z rozsadku...bo nie z glodu :no:

As ?????????????????????????

Kochane oto mój mały wielki cud :-):-):-):-)
Ma aż całe 6.2 mm :-D:-D:-D:-D
Ciąża odpowiada wszelkim normom i parametrom.Wyniki badań są wzorcowe.
Żadnego Duphastonu czy Luteiny brać nie muszę.
Następna wizyta planowana za 4 tyg.
Gdyby coś mnie niepokoiło to wizyta natychmiast po telefonie do niego. :tak::-):-)

reklama
Do góry