natalka1704
Fanka BB :)
nie spojrzalam w spis ur.
Nuta wszystkiego naj naj naj !!! zdrowka i szczesliwego rozwiazania !!!
Nuta wszystkiego naj naj naj !!! zdrowka i szczesliwego rozwiazania !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie!!! Jestem po wizycie wczoraj u gina i kazał mi powtórzyć badanie na 75gr glukozy z odczytem po 2 godzinach jak się tego spodziewałam. Zobaczymy. Powiedział że raczej nie ma szans żeby wyszło że nie ma cukrzycy to mnie pocieszył W poniedziałek robię badanie i mam do niego dzwonić z wynikami i powie mi co dalej. Czy do poradni diabetologicznej trzeba mieć skierowanie??? nie wiecie może??? Dietkę jako taka już wprowadziłam zaraz po wynikach - nie jem słodkiego w ogole, nie pije wod smakowych i nie słodze herbaty no i odstawiłam owoce - jak to pomoże i wynik będzie lepszy to będę tą dietę ciągnąc dalej ale jeśli znów podwyższony to poradnia będzie jak nic. Zapisał mi też magne b6 i biofer z żelazem w związku z morfologią nieciekawą.
Także poczusie muszę sobie odpuścić :-)
Dzisiaj za to idę pierwszy dzień do szkoły rodzenia heheheh Zobaczymy co tam będziemy robić bo mąż będzie twardo chodził ze mną więc pewnie ćwiczenia też go nie ominą heheheh
Pozdrawiam w ten zasypany śniegiem dzień - bo u mnie sypie na okrągło i świata już nie widać - ale to tak jak u Was jak czytam ;-)
A i życzenia z okazji urodzinek!!!