reklama
dila
Fanka BB :)
Cześć
Stokrotko u Nas na Śląsku też są znacznie normy przekroczone, ale w Zakopanym aż sześciokrotnie, więc nie pojechaliśmy. Bałam się, że pojedziemy, a nawet z hotelu wyjść nie będziemy mogli przez jakość powietrza I siedzimy w domku.
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi dot. swędzenia. Ja też codziennie nawilżam piersi, brzuch, boczki, pośladki i uda kremem, ale mimo to, no biust swędział mnie wczoraj niesamowicie. Ale chyba już wiem, co było przyczyną - założyłam stanik, który przesiąknął oliwką, po której dostałam strasznego uczulenia. Dziś już lepiej
Zabieram się za posegregowanie papierów, które od ostatnich 2 lat odkładałam tylko na jedną kupkę:/ Nie chce mi się, ale wkońcu kiedyś trzeba się za to zabrać.
Życzę Wam dziewczyny miłego wieczorku
Stokrotko u Nas na Śląsku też są znacznie normy przekroczone, ale w Zakopanym aż sześciokrotnie, więc nie pojechaliśmy. Bałam się, że pojedziemy, a nawet z hotelu wyjść nie będziemy mogli przez jakość powietrza I siedzimy w domku.
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi dot. swędzenia. Ja też codziennie nawilżam piersi, brzuch, boczki, pośladki i uda kremem, ale mimo to, no biust swędział mnie wczoraj niesamowicie. Ale chyba już wiem, co było przyczyną - założyłam stanik, który przesiąknął oliwką, po której dostałam strasznego uczulenia. Dziś już lepiej
Zabieram się za posegregowanie papierów, które od ostatnich 2 lat odkładałam tylko na jedną kupkę:/ Nie chce mi się, ale wkońcu kiedyś trzeba się za to zabrać.
Życzę Wam dziewczyny miłego wieczorku
she_84
czesc dziewczyny! u nas tez dzisiaj leniwie. najpierw bylismy u tesciow, potem oni przyjechali do nas a teraz sie obijamy ja mam dzis trzeci dzien taki ze caly czas jestem glodna a najwieksza ochote mam na slodycze szczegolnie na lody. dawno tak nie mialam i jeszcze tak zeby dzien w dzien musiec zjesc przynajmniej jednego big milka. mam nadzieje ze jutro moj apetyt wroci do normy dzis mam zamiar polozyc sie wczesniej bo jutro musze wczesnie wstac. milego wieczorku Wam zycze!
Stokrotka812
She u mnie też zwiększony apetyt i też apetyt na lody. Aż sie boję jutrzejszego ważenia...czesc dziewczyny! u nas tez dzisiaj leniwie. najpierw bylismy u tesciow, potem oni przyjechali do nas a teraz sie obijamy ja mam dzis trzeci dzien taki ze caly czas jestem glodna a najwieksza ochote mam na slodycze szczegolnie na lody. dawno tak nie mialam i jeszcze tak zeby dzien w dzien musiec zjesc przynajmniej jednego big milka. mam nadzieje ze jutro moj apetyt wroci do normy dzis mam zamiar polozyc sie wczesniej bo jutro musze wczesnie wstac. milego wieczorku Wam zycze!
kubusiowa19
Aktywna w BB
dziewczynki mam pytanko czy to prawda że powinnam odczuwać 10 ruchów dziecka na godz. ??
she_84
dziewczynki mam pytanko czy to prawda że powinnam odczuwać 10 ruchów dziecka na godz. ??
ja gdzies czytalam tylko zeby jakos od 27 tygodnia liczyc ruchy dzidzi i ze w czasie swojej aktywnosci powinna wykonywac conajmniej 10 ruchow w ciagu godziny. to nie jest tak ze w kazdej godzinie 10 ruchow. dzidzius spi teraz ok. 15 godzin na dobe
http://www.noworodek.pl/index.php?ms=3&art=37
Ostatnia edycja:
kubusiowa19
Aktywna w BB
aha ale to i tak wydało mi sie troche dziwne że 10 na godz ale wolałam się zpaytać pozatym teraz kuba coraz częściej sie rusza i to nie raz bardzo boleśnie
she_84
moj maly tez czasami tak kopnie ze az podskakuje, wczoraj przed spaniem tak ze wszystkich stron brzucha mnie atakowal ze dopiero po godzinie zasnelam jak sie uspokoil
kubusiowa19
Aktywna w BB
ja niestety najczęsciej nie mogę zasnąćprzez kręgosłup i czasami jak kuba ma czkawkę
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
she_84
ja niestety najczęsciej nie mogę zasnąćprzez kręgosłup i czasami jak kuba ma czkawkę
ja tez mam problem z kregoslupem ale staram sie codziennie robic cwiczenia odciazajace i jest lepiej. czasami nawet jak zaczyna bolec to sie porozciagam troche i praktycznie od razu czuje ulge.
zmykam spac, dziewczynki, jutro o 7 robie sobie pobudke bo wybieram sie na zakupy do miasta mam nadzieje ze nie wroce z pustymi rekami
dobrej nocki i do jutra!!!
Podziel się: