reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

A nam coś zaszkodziło - albo ciasto albo kawa inka, oboje umieramy, ja już 4 razy byłam wymiotować, a M. leży i ledwo dyszy.

Dobrze, że moja mama przyjechała i się młodą zajmuje.

reklama
Cześć:)

Stokrotko u Nas na Śląsku też są znacznie normy przekroczone, ale w Zakopanym aż sześciokrotnie, więc nie pojechaliśmy. Bałam się, że pojedziemy, a nawet z hotelu wyjść nie będziemy mogli przez jakość powietrza:( I siedzimy w domku.

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi dot. swędzenia. Ja też codziennie nawilżam piersi, brzuch, boczki, pośladki i uda kremem, ale mimo to, no biust swędział mnie wczoraj niesamowicie. Ale chyba już wiem, co było przyczyną - założyłam stanik, który przesiąknął oliwką, po której dostałam strasznego uczulenia. Dziś już lepiej:)

Zabieram się za posegregowanie papierów, które od ostatnich 2 lat odkładałam tylko na jedną kupkę:/ Nie chce mi się, ale wkońcu kiedyś trzeba się za to zabrać.

Życzę Wam dziewczyny miłego wieczorku:)

czesc dziewczyny! u nas tez dzisiaj leniwie. najpierw bylismy u tesciow, potem oni przyjechali do nas a teraz sie obijamy :) ja mam dzis trzeci dzien taki ze caly czas jestem glodna a najwieksza ochote mam na slodycze szczegolnie na lody. dawno tak nie mialam i jeszcze tak zeby dzien w dzien musiec zjesc przynajmniej jednego big milka. mam nadzieje ze jutro moj apetyt wroci do normy :) dzis mam zamiar polozyc sie wczesniej bo jutro musze wczesnie wstac. milego wieczorku Wam zycze!

czesc dziewczyny! u nas tez dzisiaj leniwie. najpierw bylismy u tesciow, potem oni przyjechali do nas a teraz sie obijamy :) ja mam dzis trzeci dzien taki ze caly czas jestem glodna a najwieksza ochote mam na slodycze szczegolnie na lody. dawno tak nie mialam i jeszcze tak zeby dzien w dzien musiec zjesc przynajmniej jednego big milka. mam nadzieje ze jutro moj apetyt wroci do normy :) dzis mam zamiar polozyc sie wczesniej bo jutro musze wczesnie wstac. milego wieczorku Wam zycze!
She u mnie też zwiększony apetyt i też apetyt na lody. Aż sie boję jutrzejszego ważenia...

Ostatnia edycja:
aha ale to i tak wydało mi sie troche dziwne że 10 na godz ale wolałam się zpaytać pozatym teraz kuba coraz częściej sie rusza i to nie raz bardzo boleśnie :(

moj maly tez czasami tak kopnie ze az podskakuje, wczoraj przed spaniem tak ze wszystkich stron brzucha mnie atakowal ze dopiero po godzinie zasnelam jak sie uspokoil

qtchnyfi5g7pvwl5.png
[/url]

ja niestety najczęsciej nie mogę zasnąćprzez kręgosłup i czasami jak kuba ma czkawkę :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja niestety najczęsciej nie mogę zasnąćprzez kręgosłup i czasami jak kuba ma czkawkę :)

ja tez mam problem z kregoslupem ale staram sie codziennie robic cwiczenia odciazajace i jest lepiej. czasami nawet jak zaczyna bolec to sie porozciagam troche i praktycznie od razu czuje ulge.

zmykam spac, dziewczynki, jutro o 7 robie sobie pobudke bo wybieram sie na zakupy do miasta :) mam nadzieje ze nie wroce z pustymi rekami :)
dobrej nocki i do jutra!!!

Do góry