reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

She jakie robisz ćwiczenia na kręgosłup? Bo mój też już powoli nie daje rady :confused2: a najbardziej dokucza mi krzyż i lewe biodro :eek:

Kurczę, muszę w sobie wyrobić nawyk liczenia ruchów, chociaż "na oko" Krzyś rusza się naprawdę sporo :-D

reklama
Witajcie!
W planach bylo "dlugie spanie" do min.7:00,ale V sie obudzila z placzem-podejrzewam zle sny-i sie calkowicie obudzilam:sorry2:Na szczescie wszyscy sie ponownie pospali,wiec mam korzystam z chwili i zajmuje sie w ciszy i spokoju "moimi rzeczami".
Elvie - jak sie dzis czujecie?
Majowewczki z bolami nie zazdroszcze bolu plecow,sama mam,ale nic nie moge robic poza rozgrzewaniem go za pomoca "rozgrzewajacej poduszki" lub goracego strumienia pod prysznicem.
As uwazaj na siebie i nie rob nic co Ci pozniej moze zaszkodzic :*
Ide wziasc witaminki,a potem cos zapodam sobie do jedzonka :sorry2:

Hej dziewczyny, ja już na nogach bo W. szykuje się do pracy. Co do liczenia ruchów to u mnie w okresie aktywności jest ich naprawdę sporo. Moja gin kazała mi wybrać sobie jedną porę dnia i jedną godzinę w trakcie tej aktywności i przez godzinę liczyć ruchy. Mała już się chyba główką w dół ułożyła, bo ruchy czuję głównie w górze brzucha. Czasami tak się nóżką wypchnie, że aż się pojawia "górka". Jutro wizyta to ją sobie podejrzę. Wczoraj natomiast będąc u rodziców troszkę ją popodsłuchiwałam. Ojciec jest lekarzem więc zabrałam jego słuchawki. Serducho pika jak szalone :)
A teraz chyba zakręcę się wokół jakiegoś śniadania. Miłego dzionka wam życzę

Witam,
u nas nadal samopoczucie średnie, ale przynajmniej byłam w stanie delikatnie śniadanie zjeść.
Noc beznadziejna, obudziłam się z bólem głowy, a muszę dziś być w formie, bo o 14:00 mam indywidualne spotkanie z dyrektorem sprzedazy a nastepnie od 17:00 do 19:00 spotkanie regionu.
Wygladam koszmarnie, wiec pora ruszac tyłek i sie doprowadzicdo ładu.
Zajrze do Was wieczorkiem.
Miłego poniedziałku!

Witam poniedziałkowo!!!!

U nas też mały wierciuch rośnie... :-D:-D:-D ahhh jak ja uwielbiam te kopniaczki... jak jest aktywna to zawsze jest więcej niż 10 ruchów/h.

Stokrotka &&& za wizytę! Oby waga nie była powodem do skoków ciśnienia... :-D

Suzi odpoczywaj i trzymam &&&

Dila dobrze że doszłaś przyczyny swędzenia ;-) U nas codziennie Pharmaceris na wieczór i na razie żadnych swędziawek brak. Oby tak do końca... I mam nadzieję że rozstępów uniknę....:sorry2:

wikasik to po prostu burza hormonów swoje dokłada ;-) głowa do góry :-p a nie można czasem celowo nie słyszeć ostrzeżenia rozładowanek komórki??? :-p:rofl2:

Masiochomis jak po wypadzie kulturowym? :-p

As dobrze że chociaż na to leżenie masz rozrywkę w postaci robótek :tak: Odpoczywaj ile wlezie, po co ryzykować? ;-)

Poproszę na dziś koło 17.30 kciuki. Mam wyczekaną wizytę u diabetologa z tą cukrzycą ciążową... stresa mam już jak nie wiem...

Witam
My tez czekamy na wizyte i trzecie usg do przyszlego piatku..W tym tygodniu mamy sie spotkac z polozna aby poogladac sale porodowa i rozwiac reszte pytan.U nas jest tak ze mozna sobie wypozyczyc laktator taki profesionalny z apteki po uwczesniejszym wypisaniu recepty przez gina.Zamiezam skozystac w razie potrzeby.
Ruchow malej nie licze bo kopie mnie przez cala dobe....ciesze sie jak mam godzinke spokoju :) wieczorem tak szaleje ze z brzucha mam dyskoteke.Wydaje mi sie ze tez sie obrocila bo kopniaczki czuje przewaznie pod mostkiem.
Moje dzieci stoczyly wczoraj pierwsza bitwe.Jak lulalam moja marude do drzemki to mala kopala go po brzucha(widocznie jej bylo ciasno)a Colin szturchal brzuch bo mu to przeszkadzalo...ale sie usmialam...

Witam, wczoraj Was poczytalam ale juz nie mialam sily pisac:no:
Paula trzymam kciuki za wizyte:tak:
Stokrotka za Ciebie i za maluszka&&&&&&&:tak:
fiore to sobie nie pospalas:no: Ja wstalam o 7 ale jakos w nocy kiepsko mi sie spalo:no:
As odpoczywaj, juz nic nie sprzataj:no: Bedzie dobrze do maja niedaleko:tak:
elvie zycze poprawy samopoczucia:tak:

Katasza ja mam stetoskop ale jakos nie udaje mi sie zlapac tetna maluszka:no:
Odebralam dzis wyniki mojej krzywej na czczo 90,a po 2 godzi 141:baffled: Mam nadzieje ze to nie jest zle, ze czeka mnie tylko odstawienie slodyczy:tak:Powiem Wam ze nigdy nie mialam problemow z cukrem, nawet w ciazy:no: jutro ma wizyte to zobaczymy co powie ginek:tak:
Milego poniedzialku

Zapomnialam zapytac ...czy zrobila wam sie ta linia na brzuchu.Ja juz ja mam w obie strony z tym ze ta ponad pepkiem jest jakas krzywa(moze dla tego ze mialam kolczyk?)Obydwie sa jasne i cieniutkie.

reklama
Do góry