reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
Witam , ja tez dzisiaj nawet nawet wyspana:-) zaraz trzeba sie ubrac i na jakis spacerek, poki słoneczko świeci ;-)

Agushka
kciuki bardzo mocno zacisniete !!! bedzie dobrze ,leż tylko i odpoczywaj !

wikasik fotki super :-)

Milego dnia majowki :-)

Jakoś z tatusiem zaakceptowaliśmy zmianę koncepcji co do płci dziecięcia, jedynym problemem była obawa o reakcję córy L (4,5 l.), bo cieszyła się na siostrzyczkę a tu zonk. No i wczoraj tata jej mówi, że u mnie w brzuszku jest braciszek a nie siostrzyczka jednak. Mała chwile pomyślała i mówi: tatuś nie martw się, ja tez kiedyś byłam chłopcem, bo dziewczynki są najpierw chłopcami...

Proste? Proste.

No i jak weszła do domu to pierwsze co do mnie powiedziała, to że jej się podoba imię Igor... z przerażeniem patrze na L, on równie wystraszony na mnie... liczymy, że zapomni, bo jakoś nam to imię sie nie podoba specjalnie;)

wikasik cudowne zdjecia, zazdroszczę bardzo ;)

Trzymam kciuki za dziewczyny... i cieszę się bardzo z wiadomości od suzi (i tu się znowu przypomne, z wątkiem "szpitalnym", byłby szybszy, czytelniejszy dostęp do takich informacji)

A ja wstałam, udało mi się nawet gofra wczorajszego zjeść przed kawą i nie zwrócić :-D Ogólnie od kilku dni, nie robie nic innego niż sprzątanie, mieszkam jeszcze z rodzicami, więc mój pokój lśni, łącznie z wypranym łóżkiem. I nieszczęśliwa jestem, bo nie mam czego sprzątać, chyba że rozkręce szafę i podłogę pod nią umyję ;) Chyba się zaraz do jakiegoś lumpka bujne, a później może wstępnie popiorę i poprasuję ;) Łóżeczko już zamówione, bedzie w poniedzialek, a ja wczoraj byłam w gigantycznym sklepie z rzeczami dla dzieci, niektóre ceny mordercze. Najtańszy komplet pościeli, poszewka na podusię i kołderkę - prawie 80zł :szok:

Za to TŻ mi niespodziankę zrobił, nic nie mówił, a wczoraj przyniósł zdjęcia mieszkania z założoną już podłogą :] Tak baaardzo się cieszę że coś się w końcu rusza!

Tak tez jestem za wątkiem szpitalnym jak little nina .wtedy wszystkie bedziemy mogły odrazu znalezc taka informacje bez problemu :tak: aa no i jeszcze myslę ze mógłby być to watek bez komentarzy tylko same wieści:tak:

Flaurka - no właśnie tym się martwię, ale gdzieś pisali ludzie, że jak jest "miła" osoba to nie wystawi ostrzeżenia - bo to sprzedający wystawia. jedyny dla niego minus to, to że musi ponownie wystawić przedmioty i za to płacić (z tego co się zorientowałam powinno za nasze wyjść około 2 zł, więc może nie tak źle?macie pojęcie ile kosztuje wystawianie?). w opisie mój sprzedający ma napisane "każdy jest tylko człowiekiem i popełnia błędy" nawet cytat ma roosvelta, więc może to ten lepszy? fajnie by było gdybyśmy mogli jednak kupić jeden komplet body i jeden pajaców.

dorka - jedyne przy czym podnoszę Bartka to sadzanie na muszli w razie "kupy". ewentualnie kiedy siedzę biorę go na kolana, ale rzadko bo spiera mi się na brzuchu i ciśnie. A! jeszcze jak wsiadamy do samochodu, to wkłada jedną nogę do środka, ja go odrobinkę podsadzam (bo w większości spiera się na tej nodze) i siada już sam. oczywiście prosi o noszenie, ale cierpliwie mu tłumaczę, że nie wolno. a swoją drogą, to czasem nawet podsadzenie go w toalecie wywołuje ból brzucha - za ciężki już jest.

Aghuska &&& musi byc dobrze,nie poddawaj sie,wytrzymamy do maja,a jak nie to do konca kwietnia napewno!Badz silna i wierz,ze bedzie dobrze,nie mozesz sie poddac teraz,bo ja wiem ze bedzie dobrze.Wszystko co robia,robia zeby Ci pomoc,zebyscie jak najdluej byli 2w1 i zdrowi.Glowa do gory SLONCE!!!

Ja wlasnie wzielam prysznic,za chwile S wysuszy mi wlosy,torbe mam juz w.w. uszykowana i na 14:30 do gina:baffled: Za chwile wstawimy obiad,bo i nam w brzuchach burczy i dziecko glodne jest i wola "am-am!";-)
Trzymajcie sie cieplutko! :*

ps.Wikasik wspanialy maluszek :tak:

reklama
Witajcie:-)
We mnie jakaś cudowna energia wskoczyła od wczoraj, więc korzystam i robię, ile wlezie. dzisiaj wstałam wcześniej i zanim się M. obudził to ja już bułeczki na śniadanie upiekłam:-)

wikasik- cuuuuuudne fotki i jak dużo!

Popieram wątek szpitalny:tak:

Aghuska - &&& zaciśnięte, bądź dobrej myśli!

Cieszą mnie wieści od Suzi:-)

Uciekam pranie wieszać i jakiś obiad czarować, bo dwa ostatnie dni jedliśmy na mieście.
Przed odebraniem małej jadę jeszcze odebrać z orange mój nowy telefon:-)
Miłego dnia!

Do góry