Carmella
Mama Marcela :)
ja będę szła do dentysty, jeden zab mnie boli i plomba z jedynki mi odchodzi:O
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się staram nic w ciąży nie robić ,bo po ciąży wszystko mam do powtórki.No pięknie... Gorączka i sraczka, tego mi było trzeba...
Chyba jednak nie dojdę jutro na ten nieszczęsny egzamin z paleo... Wybiorę się do lekarza (może zapiszą mnie szybciej niż za tydzień, albo powiedzą że mnie nie będą leczyć bo w ciąży jestem)
A tak o zębach się jeszcze zapytam... Robicie jakieś przeglądy przed porodem... Ja nie czuję żeby coś się z nimi działo ale muszę je polakierować i kamień ściągnąć. Nie wiem czy mi to teraz wykonają...
dobre z tym kącikiemWitam,
poczytałam, ale specjalnie nic nie napiszę, bo mnie jakaś mega senność dopadła a jeszcze co najmniej 2h muszę być aktywna zanim mała zaśnie.
Na gorącej czekoladzie z koleżanką byłam i wróciłam nie do życia, wybrałam gorzką o podwyższonej zawartości kakao - zaszkodziła mi
Mysiochomis - łączę się w bólu, mnie jedynie głowa boli, brzuch twardnieje i senność dokucza..
As- Ty to kącik porad powinnaś założyć, bo na każdy temat znajdujesz właściwą odpowiedź. Podziwiam
ja na razie zwalilam na kupy w lazience. Mialam kupić dziś proszek do prania ale trafił mi się transport do domu po wizycie u gina wiec juz nie posżłam na zkupy. Jutro może kupić. Popiorę te na 56 ale prasowac nie będę bo to pranie tak tylko na wszelki wypadek. Zwłaszcza, że w marcu musimy remont sypialni zrobic wiec wsyztsko trzeba bedzie w kartonach wyniesc. Pranie własciwie nastapi w kwietniu, wtedy juz porządnie z prasowaniem.dziewczyny mam pytanko, zaczelyscie juz prac i prasowac ubrania dla maluszkow?