reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

No jak dla niego duzo... Planowo ma byc 11 przez cala ciaze, bo jak jest wiecej to zaczynaja sie klopoty z cisnieniem itp.
cos zrobilam y klawiatura i polskich znakow mi nie pokazuje. I zamiast y mam z, a zamiast z y... Wie ktoras co mogo sie stac?
Wystarczy razem nacisnąć CTRL + SHIFT;-):-):-)
lub na stałe zmienić w ustawieniach

reklama
Anik wszystko zależy od wagi startowej. Przy niedowadze przyrost masy ciała podczas ciąży powinien mieścić się w przedziale 12,5-18. Przy wadze prawidłowej 11,5-16. Przy nadwadze 7-11 a przy otyłości do 7kg. Oczywiście podczas całej ciąży.

Nie no spokojnie otyła nie jestem:) Taka normalna raczej:) Ale lekarz stwierdził, że po porodzie ubywa 11 kg, więc tyle trzeba przybrać:) Stwierdził, że swoim pacjentkom nie pozwala za dużo przytyć:) więc jak nie pozwala to trudno- dostosuję się:) Wmawiam sobie, że dzięki temu będzie lżej po porodzie:)

Paulinka88 a ja sie nie zgodze z Twoim lekarzem:no:,skoro kazal Ci ograniczyc tak wazne skladniki w ciazy jak weglowodany(jeszcze zalezy jak wyglada to ograniczenie).Zdrowo mozna sie odzywiac,ale na "scislej" diecie w ciazy byc sie nie powinno.
Ilona &&&,reszta &&&
Przespalam sie 2h w dzien i ledwo co kontaktuje.U nas tez zimno,ale tu sie "tragedia" dzieje,jak sa -4'C :confused2:

reklama
Ja dopiero dotarłam do domku. Cały dzień spędziłam u teściów. Siostra mojego W przywiozła mnóstwo ciuszków i różnych akcesoriów po swojej córeczce. Przebierałyśmy,wybierałyśmy i w końcu wszystko przywiozłam do domu bo nie mogłam się zdecydować. Tak faktycznie jest tego tyle, że już za dużo nie będę kupować. Cieszę się bardzo:)

As, dzięki za wieści od Suzi. Mam nadzieje, że u Ciebie wszystko wyjdzie na prostą.

Kciuki dla wszystkich potrzebujących&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry