reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witam nową mamę :happy:
U nas dzisiaj ok. -15 i spadł śnieg, zrobiło się bieluśko... Właśnie przyjechał do mnie mój brat :-) Bardzo się cieszę, że tak często nas odwiedza, mój M. zresztą też :tak:
Paulinka - ja też mam problem z bólem bioder w nocy, często aż ból mnie budzi :-(
zanetaa - mam nadzieję, że skurcze już się nie pojawią
As - super, że się u Ciebie poprawia, trzymam && żeby wszystko się uspokoiło
Pieszczoszka - wiem, że smarowanie niewiele da niestety... delikatnie rozjaśnia Noscar - naprawdę, wypróbowałam na sobie i nie są już tak rażąco czerwone. Ale nie panikuję, w wakacje mam obiecany laser, więc... :laugh2:
Karis - trzymam &&&

Jeśli chodzi o siku - teraz udaje mi się przespać w miarę noc, tzn. budzę się o 2 w nocy na siku, a potem np. o 6, ale to chyba dlatego, że mam ostatnimi czasy bardzo mocny sen - jak się budzę, to już biegnę do kibelka :confused2:

Na zgagę jadłam migdały, ale ostatnio przestały pomagać... Na noc przy łóżko zawsze mam postawioną butelkę z wodą i to mnie jakoś ratuje... Na szczęście nie dopada mnie ona tak często :confused2:

Skurcze póki co się nie pojawiają, na całe szczęście, mam nadzieję, że już nie będą męczyły. Dzisiaj wyniki ostatniego egzaminu... :-( nie wiem jak to będzie...

Miłego dnia Kochane :happy:

reklama
Hej Dziewczyny,
wpadłam się tylko przywitać, bo mam teraz tyle pracy, że o nadrabianiu czytania mogę zapomnieć:-(

Mam nadzieję, że wszystko u was i Maluszków ok.

Trzymam kciuki za wizyty, chorowitkom życzę zdrówka!

Witam też nową Mamusię:-)

No i tyle ode mnie, lecę po małą do klubu maluszka, a zimno tak, że się z domu wychodzić wcale nie chce.

Miłego dnia!

As dziekuje za wiesci od Suzi.
Leze bo mnie skurcze lapia.S wyszedl z mala,wrocili,ale bez butow,za to ze skarpetkami i paczka pieluszek "1" dla malenkiego :-p Podobno nie bylo nic ciekawego,a dopiero po poludniu ma byc nowa dostawa,wiec do jutra musimy spokojnie poczekac.
Ja leze i nie moge odpoczac,bo Leo sie bawi pod zebrami i wypina pupka,az mi "sie rozchodzi skora".
V zasnela pare minut temu,ja weszlam na net,bo trzeba sprawdzic czy mi zmienili wizyte u dentysty(z jutra na poniedzialek) i czy wyniki krwi,moczu i glukozy mi nie przyszly...zapomnialam,ze maja byc 10.02 :zawstydzona/y: i ponownie sie klade.
Dziewczynki trzymajcie sie,nie dajcie sie,nie poddawajacie sie.Bedzie lepiej.
Buziaki i mocno przytulam!!!

widzę, że z tymi skurczami to nas tu wiele jest.......ehh:(
ja dziś mam wizytę, więc proszę o kciuki.
Rzadko piszę, ponieważ staram się cały czas leżeć. trzymam za wszystkie kciuki i pozdrawiam!
pochwalę się jeszcze moim brzuszkiem w 23 tc
Zobacz załącznik 432850

widzę, że z tymi skurczami to nas tu wiele jest.......ehh:(
ja dziś mam wizytę, więc proszę o kciuki.
Rzadko piszę, ponieważ staram się cały czas leżeć. trzymam za wszystkie kciuki i pozdrawiam!
pochwalę się jeszcze moim brzuszkiem w 23 tc
Zobacz załącznik 432850
Kciuki trzymane :tak: oby bylo wszystko dobrze :tak: a brzuszek sliczny :tak:

Biedna ta nasza Suzi, wymęczy się

pieszczoszka
na na zgage plam lodowatą wodę - z zamrażalnika - tam trzymałam butelkę z wodą i chodizlam popijać albo zimne piwo bezalkoholowe.

U nas dzisiaj -18,5 :-(

Mnie też w nocy baardzo bolą biodra, do łazienki wstaję jakieś 4-5 razy i zgaga też mnie w nocy męczy. Na to więc wychodzi, że noc jest raczej męką niż odpoczynkiem...
A od wczoraj mam zmienioną dietę, Przytyłam od początku ciąży 7 kg, więc lekarz nakazał dietę. Zero słodyczy, ziemniaków, chleba, makaronu, ryżu, kaszy, zup... Same warzywa, owoce i ryby. O mleku, jajkach i mięsie nic nie mówił, więc chyba mogę.... No i wynegocjowałam żurek raz na dwa tygodnie:)
że niby duzo? bo mi sie wcale nie wydaje dużo

No jak dla niego duzo... Planowo ma byc 11 przez cala ciaze, bo jak jest wiecej to zaczynaja sie klopoty z cisnieniem itp.
cos zrobilam y klawiatura i polskich znakow mi nie pokazuje. I zamiast y mam z, a zamiast z y... Wie ktoras co mogo sie stac?

reklama
Do góry