Dzień dobry.u mnie za oknem choć zimno ale ślicznie bo słoneczko świeci.Mnie od wczoraj dopadły jakieś dziwne myśli że za wszystko jest idealnie,że w miarę super się czuję i tylko rosnący brzuszek przypomina mi o ciąży, choć brzuszek i tak malutki bo tylko 4,5 kg na plusie, żadnych szpitali, plamień,wyniki badań super a najważniejsze że Hania ślicznie i zdrowo rośnie no i właśnie że dziewczynka o której tak marzyłam i wszystko się spełniło choć rok na ciąże czekaliśmy.To powinnam się cieszyć że jest super a ja myślę że za idealnie i coś to szczęście może zburzyć.Mój Ł mówi że gupolek jestem bo przecież wszystko będzie dobrze i mam się nie martwić, ja z jednej strony myślę że to iż jest idealnie to nagroda od Pana Boga za to czekanie na ciążę tą wyczekaną,wypłakaną, wymodloną a z drugiej boję się mam taki lęk w sobie.
natalka1704 to super że badanie z glukozą poszło dobrze.Ja jeszcze nie miałam bo za wcześnie ale już się tego obawiam.
agushka trzymam kciuki by wszystko było dobrze
natalka1704 to super że badanie z glukozą poszło dobrze.Ja jeszcze nie miałam bo za wcześnie ale już się tego obawiam.
agushka trzymam kciuki by wszystko było dobrze
Ostatnia edycja: