reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

elvie nie martw sie na zapas , mały jeszcze nie raz sie tam obroci :tak: siostra mojego M tez miała miec cesarke bo dziecko odwrotnie ułozone , ale pod koniec ciazy obrócilo się prawidłowo i rodzila sn :tak: wiec głowa do góry !:tak:

Trzymam tez kciuki za kolezanke zeby wszystko dobrze sie skończyło !!!

U mnie wyniki glukozy w normie wiec sie ciesze : na czczo 67 a po 2 h : 75 :tak:

kciuki za pozostałe wyniki :tak:

reklama
Mialam wejsc i napisac na spokojnie,a tu kolejne trzesienia ziemi.Nie w okolicach(w sensie 60km od nas),ale odczuwalne dosc silnie.A ja myslalam,ze mi sie w glowie kreci :zawstydzona/y: Trzymajcie kciuki,bo slucham wiadomosci i licze,ze sie nic nikomu nie stalo :-(

Witam !
Spróbuje was nadrobic :-D od wczoraj ...
mam pytanie jest wam już tak ciężko jak mnie - maskara coraz ciężej a to jeszcze 3 miesiace :eek:

Patina mi tylko brzuchol przeszkadza przy spaniu. Mam wrażenie że mi go wciąga w łóżko jak leżę na boku ;/;/
A ni i jeszcze przy siedzeniu przy stole, muszę bardziej się odsunąć od niego :p:p

Pozdrówka :*

fiore wy to macie atrakcje :eek:

mi tez juz bardzo cięzko

elvie 7tc to jeszcze bardzo wczesnie. Ja na jej miejscu nei zgadzałabym się teraz na podejmowanie żadnych decyzji. Dobrze poczekac jeszcze 2 tyg az pojawi się serduszko. ALbo się pojawi albo organizm sam się zacznie czyścić, zwlaszcza, ze to nie pierwsza ciąża.

No i ja też coraz cięższa i szybciej się męczę.

elvie Twój maluszek jeszcze kilka razy sie zdąży obrócić. Nie wiem dlaczego Twoja lekarka straszy Cię cesarką zamiast powiedzieć,ze na tym etapie ciąży nie ma absolutnie żadnych podstaw aby się martwić z tytułu złego ułożenia.
Kciuki za koleżankę0podzielam zdanie kilolek. Za wcześnie na jakiekolwiek decyzje.

przeczytrane uff.... ale piszecie;-)
w sprawach nocnikowych z synem sukces osiągneliśmy po rzekroczeniu 2 lat. Każde dziecko ma jakiś czas od którego jest samo gotowe. U nas pomogło zbieranie pieniążków na zabawki, skutek był natychmiastowy:-p
Teraz 19miesięczną córke sadzam a w sumie sama siada na nocnik ale po paru sekundach rozkłada ręce i mówi nie ma:-Dwięc też trochę to potrwa....
trzymam kciuki za wszystkie mamy które borykają się z jakimiś dolegliwościami ciążowymi oby dojechać wspólnie do 9 miesiąca:tak::tak::tak:
trzymam elvie za kwietniówkę 2010!!!
wikasik mam nadzieję że dobrze się bawisz
fiore żeby nic się nie działo
kilolek zuzinka zdrówka dla dzieci!
A ja ambitnie zakupiłam Zaginiony Symbol Dana Browna i Lśnienie S. Kinga po angielsku i poświęcam się w ten weekend czytaniu:szok::cool2:
wieczorami naprawdę ruszam się już jak słoń a gdzie tam maj.......
wszystkim życzę miłego weekendu

reklama
u mnie dzień pomału mija, teraz mięsko mi się dusi bo jutro na obiad pyzy z pysznym ciemnym sosem mniam mniam uwielbiam:-)
S wrócił dziś z małym prezentem dla mnie kupił mi piłkę do ćwiczeń z czego się bardzo ucieszyłam:tak: muszę tylko poszukać odpowiednich ćwiczeń zależy mi najbardziej na odciążeniu kręgosłupa bo coraz częściej mi dokucza:crazy:

aguskha trzymam kciuki żeby jednak szpital nie był konieczny
elvie nie martw się mały ma jeszcze czas żeby się obrócić, mój maluch też nadal położony miednicowo ale nie martwię się na zapas moja koleżanka w ostatnim momencie uniknęła cc bo maluch jednak się obrócił:tak:
fiore współczuję przeżyć porannych no i tych trzęsień:-(

Do góry