reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

dzień dobry kochane ;*

Wczoraj połozyłam się spać z okropną zgagą:( w nocy śniły mi się same koszmary i jeszcze po przebudzeniu boli mnie gardło i brzuch:(
Dzień zapowiada sie fatalnie.... pogoda tez straszna,pada deszcz i jest zimno.

miłego dnia kochane

reklama
Witajcie!
Napisalam juz na odpowiednich tematach,a teraz uciekam bo S rano w domu i chce z nim troche pobyc...a do tego dzis u nas Swieto i spokoj jak w niedziele ;-)
Milego dnia!

Witam i ja deszczowo i zimno za oknem :no:przynajmniej mógl by snie posypać lepiej by sie patrzało z okna ...
Jeśli chodzi o prezenty to może mnie też poradzicie co kupić chlopcowi 7 lat i dla dziewczynki 3 latka:sorry2: bo szukam szukam i nei mam zielonego pojęcia

Dzien dobry:tak:
Patina dla dziewczynki 3letniej to akurat mam pomysly bo moja corka ma tyle a wiec np. klocki z Hello Kitty, my na swieta malej kupilismy tablice duza na krede i z drugiej strony na pisaki( w Ikea 80zl),dostanie tez lalke bobasa z akcesoriami, u nas hitem wogole sa koniki taka male gumowe/plastikowe, najchetniej kupilabym jej kosmetyki takie dla dzieci ale co ona bedzie nimi malowac to mnie przeraza:-D Dla chlopca 7letniego to sama mam problem bo siostrzeniec G ma tyle lat:tak: Myslimy o takiej kuli EDUKACYJNA GRA ZRĘCZNOŚCIOWA KULA LABIRYNT 3D W-wa (1937166215) - Aukcje internetowe Allegro bardzo fajne:tak:
WIOLKA zdrowka zycze oby na dobre Cie nie rozlozylo:tak:
pieszczoszka u nas tez zimno ale ucieszylam sie jak zobaczylam snieg:tak:tyle tylko ze zaczyna sie teraz topic:wściekła/y:
czarnula zdrowka, a jak Xsawery?Mam nadzieje ze juz lepiej:tak:,a co lekarz powiedzial wczoraj?
zanetaa trzymam kciuki zeby udalo Ci sie kupic prezent mezowi:tak:
I juz nie wiem co komu:eek: U mnie dzis leniwie bedzie, juz mam posprzatane,obiad w polowie przygotowany tylko ziemiaki i klopsy usmazyc i bedzie gotowy:tak:

u mnie też deszczowo.. i ten wiatr.. brr
jak na złość autobusy mi się nie zgadzają i w jedną stronę muszę śmigać na nogach (niby tylko 20minut przez las, ale jednak..) zdecydowałam, że wrócę autobusem kiedy już będę umordowana. kupię mały torcik (cukiernik ze mnie jak kucharz - znajomi wiedzą co to porównanie oznacza, Wy możecie się domyślić:)) i... nie wiem co.. biżuterii nie nosi poza łańcuszkiem (dostał go od koleżanki za czasów szkolnych).. właściwie to nigdy go nie ściąga, a mnie coś bierze zazdrość.. może kupię mu taki od nas żeby ten koleżankowy mógł usunąć? (w ciąży jestem straszną zołzą). pomyślę..

miłego dnia - słonecznego w duszy:)

Witam Lejdis
Najlepsze zyczenia dla Stokrotka812 w dniu naszych wspolnych urodzin...
birne-helene-torte.jpg

Cześć Dziewczynki!
Ja coś w kiepskiej formie jestem, załapałam doła i wszystko mnie wkurza:-( Męża wysłałam do lekarza bo chodzi przeziębiony od kilku dni i tak się ciągle zarażamy.
Martusia, ja też jestem na lekach bo leukocyty miałam 500,00 Leu/ul. W przyszłym tygodniu powtórka wyników.
Co do prezentów to ja nie szaleje - powód - ograniczone fundusze ale póki co nic nie mam.
Mam do Was jeszcze jedno pytanie, od 3 dni nad ranem łapie mnie silny skurcz w obu nogach. Dziś tak mnie skręciło, że do teraz bolą mnie łydki. Co może być tego przyczyną?
A i zapomniałam "pochwalić" się moim dzisiejszym wyczynem - zaliczyłam upadek jak zawoziłam małego do przedszkola.Wyszłam z samochodu i potknęłam się o krawężnik.Dobrze, że poleciałam na ręce ale Mateusz się wystraszył.
Miłego dnia:)

reklama
Do góry