reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
fiore no to super ze bedziesz miala pomoc...i oby po lekach bylo lepiej ,aha i pij duzo bo wiesz od zelaza moga byc zatwardzenia.ale to pewnie dobrze wiesz;-)

Wiolka dostalam takie zelazow,ktore tylko u 1% ludzi wywoluje "blok" :-) I pije litry(skoro ponownie moge)-dziekuje za zainteresowanie.
Ide szykowac obiad coreczce,a potem do lozka.Obie.Milego popoludnia!

fiore dużo zdrówka życzę.

Przedpołudnie zleciało szybko i miło, koleżanka wpadła poplotkować. A teraz zabieram się za moje paznokcie bo wstyd przed klientkami, bo obgryzłam strasznie i wyszło na to że szewc bez butów chodzi :D

fiore zdrówka i uważaj na siebie na was kochana trzymam kciuki
ja tylko na chwile u mnie w porządku mało czasu bo pełna chata gości ale za to przyjemnie tak z przyjaciółmi porzebywać też mają dzieci więc cała szósteczka opanowała nasz dom:-D
pozdrawiam i życzę miłego weekendu

Fiore również życzę dużo zdrówka, dbaj o siebie.
Lulka przydałaby mi się Twoja lista :) Sama tez je uwielbiam, nawet sobie na samym początku jakąś gotową wydrukowałam, ale tej Twojej bym pewnie bardziej zaufała ;-);-);-)

reklama
Witam, ja tez tylko na chwile:tak: G w domu wiec razem sprzatamy i robimy obiad, a pozniej do znajomych na kawke:tak:
fiore biedactwo:-(Dobrze ze juz znasz diagnoze teraz bedzie juz tylko lepiej!!!!!!:tak: Super ze mama Cie odwiedzi to bedziesz miala czas zeby wydobrzec:tak: Trzymaj sie kochana:tak:
lulka fajna ta Twoja lista:tak: Ja mam pare rzeczy,wiec pralka na pewno nie bedzie codziennie chodzic:-D
Dobra koncze,moze jutro zajrze,albo dzis wieczoram jak bede miala sile:tak: Milej soboty zycze:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry