reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Lulka, a może podzielisz się z nami swoimi listami? Każdą z nas to czeka więc może u Ciebie się cosik podpatrzy jeśli pozwolisz;)?

reklama
Olunia witaj!

fiore, zdrowka kochana. A cukier to ty badalas? może to to

clue spokojnie, masz jeszcze czas przecież, poza tym do tego trzeba spokoju, a ty masz urwanie glowy.

Lulka może na zakupach?
i ja musze jakąs listę stworzyć, poodbierac od ludzi swoje rzeczy. W zeszły tygodniu odebrałam od jednej babki z pracy ciuszki ale byłam przekonana, ze dałam jej 4 pełniusieńkie torby ecologiczne takie wielgasne a dostałam 3 na wpól wypakowane w dodatku wszystko niemilosiernie brudne i skotłaszone :eek: ja nie wiem, ze sie nie wstydziła
kurcze, naszła ma myślę, że niby mam pól strychu a nic nie mam, bo na maleństwa wszystko zimowe i w dodatku na faceta :-(ale tak sobie myślę, ze może po nowym roku zaczne w tym robić porządki i może uda mi się coś tu na bb wymienić.

a jeszcze odnośnie rogala. Już 2 razy mialam ochote go kupic ale szkoda mi kasy było ale kupiłam sobie 6 jaskóww takich małych z ikea i wygodnie mi bylo, bo je sobie układąlam gdzie mi bylo wygodnie, pod brzuch itd

Witajcie.
Wczoraj skonczylo sie na pobycie na e.r.,bo stracilam przytomnosc na kilka sek bedac w pozycji lezacej na lewym boku,nie mowiac ze slablam co chwile.
Zostawie bez komentarza fakt,ze nie mialam wizyty ginekologicznej(tym sie nie martwie,bo dziecko wczoraj dalo mi do wiwatu i otrzymalam mocny cios,a potem czulam 2-3 lzejsze ruchy,a poza tym dopiero co mialam badania i bylo ok).
Wyszlo,ze mam spora anemie i jestem odwodniona.Musze kontrolowac cisnienie w domu i prowadzic dziennik,a potem wizyta u gina(na razie wyslalam mu maila ze
skanami z badan z e.r.).
Maz musial isc dzis do pracy,bo nie ma go kto zastapic,wiec musze jakos dotrwac do mniej wiecej 14:30.

Pewnie,ze tak.Jedynie nie spodziewalam sie wiekszosci rzeczy w drugiej ciazy,bo bylam przygotowana na wiele a tu NIESPODZIANKI jedna za druga.Duzo cierpliwosci i tyle.

fiore zdrowka . niestety wiem co to znaczy meczyc sie z anemia ja ja mam od 10 lat i to taki rodzaj niewyleczalnej anemi ktory sobie ciagle do mnie wraca. teraz jestem na tardyferonie i jest ok.
najgorsze wedlug mnie to te skoki cisnienia, bo niewiadomo kiedy mozesz stracic przytomnosc a masz male dziecko pod opieka...mam nadzieje ze jakos sobie poradzicie

tez kiedys miałam anemie jak byłam dzieckiem, nic ciekawego niestety :)

powiedzcie mi bo mam tu napisane ze mam grupe krwi A Rh (D) Positive czyli ze co ma A Rh + ? Kurde ale jestem ciemna hahah

reklama
Wiolka,Czarna ja tez od dziecka mam anemie,ale zawsze jakos byla tylko ciut ponizej poziomu,a tu wczoraj zonk-bo sporo zeszla.Wkurzylam sie,bo w szpitalu nawet na to nie zwrocili uwagi,ale co tam dobrze ze gin mi juz odpisal i podal nazwe leku do wziecia.
Teraz bede miala meza w domu,potem przyjezdza Mama na pare tygodni,wiec jakos dam rade.

Do góry