reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Ja sie szczepilam ale jak nie bylam w ciazy:tak: na grype wtedy nie zachorowalam, mialam tylko zapalenie zatok:tak: Teraz sie nie szczepie.
Witam, dzis zaczelam 16tydz:happy: Ide sie szykowac do kosciola z corka:tak: U nas pogoda niezaciekawa choc cieplo,ale caly czas jest mzawka:eek: Zajrze pozniej

lecą te tygodnie... ja sama nie wiem kiedy mi to tak zleciało ,jeszcze pamietam jak nie dawno patrzyłam na dwie kreski na tescie ciazowym:) a propo testu ..zatrzymałyście go sobie na pamiątke ??

Witajcie!
Pospalismy sobie sporo,maz zrobil porzadki,zjedlismy juz obiad a teraz lezymy i nic nie robimy.Slonce swieci,ale jest zimno-nie mam sil na spacer:zawstydzona/y: Za 1,5h biore pierwsze zelazo(bo rano zapomnialam),a niebawem wrzuce sie do wanny,tylko musze troche strawic.

Co do szczepien,ja w ciazy sie nie bede.Mowia,ze jest bezpieczna-ciezko mi w to uwierzyc.Co ma byc to bedzie.

Pieszczoszka
ja zasikanego testu nie zatrzymuje - jakos mnie nie przekonuje brrr.Zrobilam tylko zdjecie testu i to juz pamiatka(o V dowiedzialam sie z badania krwi).

ja tam wszystkie 3 "zaasikane" testy mam w pudelkach z pamiątkami tzn najmniejsze się jesczez pudełka nie dorobiło bo na razie mam tylko ten test ale wszystko w swoim czasie

Ja się nigdy na grype nie szczepilam i raczej nie zamierzam. Słyszałam różne opinie. Myslę,z ę nei ma co się niepotrzebnie faszerować. Jetsem jak najbardziej za szczepieniami dzieci przeciw chorobom zakaźnym ale nie takim jak grypy czy rota które i tak nie uchronia i tak.

Ja teraz załuję,że dałam się zaszczepić. Bo w sumie grypę to ja miąłam moze ze 2 razy w życiu. Teraz mam znów anginę (już drugi raz w tej ciąży). Gardło zawalone,czuję się jakby mnie ktoś przeżuł i wypluł. Sił i energii totalnie brak.

Też mam oba testy jeszcze :)
Tym razem zwykłe. pamiętam jak w poprzedniej ciąży zrobiłam test zwykły,wyszły 2 kreski,pobiegłam po drugi do sklepu,wydałam kupę kasy na elektroniczny,pięknie było na wyświetlaczu napisane,że ciąża ok 2tyg,zwykły wywaliłam,elektroniczny chciałam zachować na pamiątkę a po jakims czasie okazało się,ze z wyświetlacza napis znikł był :-(

reklama
Do góry