reklama
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Witajcie :-)
Martaik a taka pewna bylas ze to Franio ;-) to jakby sie faktycznie udalo przelamiecie meska serie
As dobrze czytac ze jest u Ciebie ok!
Suzi u Ciebie tez dobrze i tak trzymac!
Piszecie o czestym sikaniu...poczekajcie na koncowke czlowiek kladzie sie spac uklada poduszke pod noge brzuch dglowe...kokosi sie...i musi wstac siku...wraca kladzie poduszke pod nogi pod glowe...i wstaje siku...
Aha bylo jeszcze o tym co do szpitala kazdy szpital ma swoje zwyczaje i w jednym jest wszystko a w drugim trzeba sobie wszystko przywiezc wiec najlepiej zapytac w szpitalu w ktorym planujemy rodzic ale na to jeszcze mamy troche czasu :-)
Martaik a taka pewna bylas ze to Franio ;-) to jakby sie faktycznie udalo przelamiecie meska serie
As dobrze czytac ze jest u Ciebie ok!
Suzi u Ciebie tez dobrze i tak trzymac!
Piszecie o czestym sikaniu...poczekajcie na koncowke czlowiek kladzie sie spac uklada poduszke pod noge brzuch dglowe...kokosi sie...i musi wstac siku...wraca kladzie poduszke pod nogi pod glowe...i wstaje siku...
Aha bylo jeszcze o tym co do szpitala kazdy szpital ma swoje zwyczaje i w jednym jest wszystko a w drugim trzeba sobie wszystko przywiezc wiec najlepiej zapytac w szpitalu w ktorym planujemy rodzic ale na to jeszcze mamy troche czasu :-)
little_nina
Fanka BB :)
Zobacz: Rząd planuje podatek od dzieci w rodzinie. - Wykop.pl Chyyyyba jakies żarty
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Lititle Nina wlasciwie nawet nie ma co komentowac. my z M mielismy mozliwosc wyjazdu do Kanady legalnie ja juz mialam nagrana prace kuzyn zalatwial mieszkanie...ale musielibysmy w Polsce wszystko sprzedac rozstac sie z rodzina znajomymi...i sie nie zdecydowalismy. A teraz jak patrze jaka przyszlosc beda mialy moje dzieci tu a tam...
little_nina
Fanka BB :)
Dążą do tego żeby normalnych ludzi nie było stać na dziecko. Za to nadal mnożyć sie będzie patologia, bo co za różnica.... arghh... Ładna polityka prorodzinna :/
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Zuz-Inka, w to ze mamy dziewczynkę uwierzę dopiero gdy po porodzie "kuknę" jej miedzy nozki
Kazda z nas bedzie dopiero wtedy pewna...ale Ty bylas pewna ze to chlopak nawet pytalam skad wiesz! :-)
reklama
martaik fotelik do 18kg spokojnie przez 2 lata Ci powinien posłużyć. My kupiliśmy maxi cosi tobi i w jakimś opisie czytałam,ze jest on od 9+ do ok 3 lat. Ja jestem z niego bardzo zadowolona-Mała też bo siedzi dumnie i oglada wreszcie okolice jak gdzieś jedziemy ;-) Jeśli macie bazę pod recaro to zastanów się nad modelem young sport Fotelik Recaro Young Sport 9-36 Kg - Ceneo.pl -nie jest droższy niż 800zł ( a nawet taniej mozesz kupić),jest od 9-36kg,sporo dziewczyn na listopadówkach go kupiło i bardzo sobie chwalą,ponoć ma świetną tapicerkę,dzieciaki się w nim nie pocą i ogólnie same superlatywy dziewczyny na jego temat pisały.
Podziel się: