reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

dodam ze recaro ma ta samo ilosc gwiazdek w testach bezpieczenstwa, dlatego wlasnie przypadł nam do gustu, czuje sie pewnie wozac dziecko bezpiecznie.

reklama
Witajcie :-)
Martaik a taka pewna bylas ze to Franio ;-) to jakby sie faktycznie udalo przelamiecie meska serie :-D
As dobrze czytac ze jest u Ciebie ok!
Suzi u Ciebie tez dobrze i tak trzymac!

Piszecie o czestym sikaniu...poczekajcie na koncowke czlowiek kladzie sie spac uklada poduszke pod noge brzuch dglowe...kokosi sie...i musi wstac siku...wraca kladzie poduszke pod nogi pod glowe...i wstaje siku...:tak: :yes: :-D

Aha bylo jeszcze o tym co do szpitala kazdy szpital ma swoje zwyczaje i w jednym jest wszystko a w drugim trzeba sobie wszystko przywiezc wiec najlepiej zapytac w szpitalu w ktorym planujemy rodzic ale na to jeszcze mamy troche czasu :-)

Lititle Nina wlasciwie nawet nie ma co komentowac. my z M mielismy mozliwosc wyjazdu do Kanady legalnie ja juz mialam nagrana prace kuzyn zalatwial mieszkanie...ale musielibysmy w Polsce wszystko sprzedac rozstac sie z rodzina znajomymi...i sie nie zdecydowalismy. A teraz jak patrze jaka przyszlosc beda mialy moje dzieci tu a tam...:no: :angry::no::wściekła/y::dry:

Dążą do tego żeby normalnych ludzi nie było stać na dziecko. Za to nadal mnożyć sie będzie patologia, bo co za różnica.... arghh... Ładna polityka prorodzinna :/

reklama
martaik fotelik do 18kg spokojnie przez 2 lata Ci powinien posłużyć. My kupiliśmy maxi cosi tobi i w jakimś opisie czytałam,ze jest on od 9+ do ok 3 lat. Ja jestem z niego bardzo zadowolona-Mała też bo siedzi dumnie i oglada wreszcie okolice jak gdzieś jedziemy ;-) Jeśli macie bazę pod recaro to zastanów się nad modelem young sport Fotelik Recaro Young Sport 9-36 Kg - Ceneo.pl -nie jest droższy niż 800zł ( a nawet taniej mozesz kupić),jest od 9-36kg,sporo dziewczyn na listopadówkach go kupiło i bardzo sobie chwalą,ponoć ma świetną tapicerkę,dzieciaki się w nim nie pocą i ogólnie same superlatywy dziewczyny na jego temat pisały.

Do góry