czarnula83
Fanka BB :)
mi tez się wydaje ze się zmniejszył, na początku jakby był wiekszy. nie wiem - mam nadzieje ze to tylko moja wyobraznia tak działa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam Majóweczki. Weszłam dzisiaj na wątek ogólny i się od razu znowu zdenerwowałam, jak wyczytałam o tym poronieniu po duphastonie. Po co się tak nakręcać? A ja już od środy nie biorę luteiny i jutro mam kontrolę, ale po tym co przeczytałam już się denerwuję, czy wszystko jest ok... naprawdę ostatnio wszystko biorę do siebie, jak przeczytałam o Emy i tej dziewczynie, co zginęła w wypadku- to potem przez całą noc łzy mi same leciały i spać nie mogłam, a miałyśmy się nie denerwować. Będzie, co ma być...Musi być dobrze...