kilolek-z tym prawkiem to radzę się pospieszyć, bo od lutego wchodzą nowe przepisy i trudniej będzie zdać; poza tym będzie dużo drożej, bo już nie 30 tylko 40 godzin jazd obowiązkowych będzie. Jak masz możliwość zdawaj teraz - choć i tak już są olbrzymie kolejki..
A co do pokoiku dziecięcego - my właśnie wymieniamy okno i będę musiała pomyśleć, jak urządzić ten pokój - chcę by pasował i do chłopca i do dziewczynki. Na szczęście moja siostra jest architektem wnętrz i mogę liczyć na pomoc fachowca hihi
A co do własnego domu - no cóż, póki co mamy mieszkanie. Na dom jeszcze trzeba będzie poczekać i to pewnie sporo, bo mój mąż (i w sumie ja też) jesteśmy przeciwnikami kredytów (czytaj-p oprostu sami unikamy ich jak ognia i wolimy pierw sobie kasę oszczędzić a potem za gotówkę kupić).
Qcz-witaj wśród majówek
Pieszczoszka-super wieści
Moje Maleństwo podczas usg pupą się odwróciło i też zmusiło to nauki cierpliwości
Ja czekam do 22 grudnia - wtedy będę miała 20 tc i następne usg. Może da nam Dzidzia prezent na gwiazdkę
?
suzi-postaraj się mimo wszystko nie przekładać tragedii innych na siebie. Ja na początku ciąży lezałam tydzień w szpitalu. To wszystko czego doświadczyłam, oraz jak się napatrzyłam na te wszystkie tragedie, które dziewczyny tam przezywały bardzo mną wstrząsneło. Długo nie mogłam się uwolnić od lęku o Dzieciątko itp. Dopiero jak niedawno zobaczyłam je na usg to się uspokoiłam.
andav-mi się też coraz niewygodniej śpi:/ dzisiaj wierciłam się pół nocy:/ dopiero jak mąż o 8 wyszedł do pracy to usnęłam i obudziłam się po 12..u mnie dochodzi jeszcze problem bolącego brzucha po zastrzykach - mam siniaki i krwiaki;( Na plecach spać nie daję rady, a na boku boli;( I co - na stojąco mam spać;(?
lulka-witaj
As-dzięki za linki
!
Hej kochane
Ja to w sumie napisałam co u mnie już wyżej
dzisiaj cały dzien bolą mnie krwiaczki, które po zastrzykach mi się porobiły. I spać przez nie nie mogłam, bo zastrzyki w brzuch robię i jak śpię to mnie te krwiaczki i sinkaimi bolą;( A powiedzcie - czy też pobolewa Was czasem brzuch jak na okres? Bo mi od kilku dni tak znowu zaczeło 'ćmic' - niezbyt mocno, ale jednak wyczuwalnie. Ale to chyba oznaka, że tam się wszystko rozrasta? A ja ostatnio zrobiłam sobie zdjęcie brzuszka i porównałam je z takim sprzed miesiąca i dopiero teraz zauważyłam jak bardzo mi już brzusio 'wywaliło'..ja juz teraz wygladam jak przed rozwiązaniem..;( bardzo boje sie co będzie w maju;( no coż- cieszę się tym, co jest teraz i nie nakręcam. Czuję się dobrze a na wadze mam -6kg, co przy mojej otyłości bardzo mnie cieszy hihi. A mój metabolizm pięknie się rozkręcił
Muszę dac radę dla Maluszka
! I dam
Moja ginekolog też mnie uspokaja-prowadziła już ciąże otyłych kobiet i wszystko było ok. U mnie też narazie wyniki ładne
Buziaczki!!!
Ps - czy wiedzie jak wstawić suwaczek, by nie wskakiwało ciągle 'nieprawidłowy plik'? Chcę go zmienić na termin z OM, ale ciągle mi ten komunikat wyskakuje mimo iż wklejam właściwy kod i robię wszystko wg instrukcji..