Martusia22267
Fanka BB :)
mi gin mówił, że to że nadżerka zniknie po porodzie to tak jak bym wygrała los na loterii
ale wszystko jest możliwe. Mojej siostrze nie znikła w ciąży.
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie tez juz wszyscy wiedza ze w ciazy jestem- naleze raczej do tych co dla towarzystwa i w towarzystwie chetnie wypije, wiec szybko sie wydalo ze cos jest nie tak jak nie chcialam wypic alkoholu![]()
Swoją droga to nie wiem jak Ty, ale ja polubiłam Yarisa. Fajny, miejski samochodzik. Do narodzin Maluszków akurat zdążymy się rozjeździć
Jestem dzis strasznie zmęczona, jakoś nie czuje się najlepiej. Mam nadzieję, że u Was lepiej.
jutro z tym jadę... mam od kilku dni :/ takie małe krostki w kolorze skóry...
a mnie wyrosły włosy na brzuchu, ogólnie jakoś tak szybciej zarastam i nogi muszę golić codziennie teraz, a kiedyś raz w tygodniu wystarczyło... Czy któraś z Was też ma większe owłosienie?
liczy sie długosc ciazy od poczecia czy od ostatniej miesiaczki jak macie w suwaczkach?
Dziewczyny wstyd się przyznać ale jakie jest jutro święto?![]()
tez musiałam trafic na koncówkę owulacji, chociaz wydawało mi sie ze to juz po heheh temu pewnie chlop drugi bedzie. ponoc mowia ze jak sie trafi na poczatek owulacji to jest dziewczynka a na koncu chlopak. zobaczymy co z tego wyjdzie
A przy okazji - na gorze forum nad postami sa ogloszenia, od jkiegos tygodnia bawi nie iesamowicie tekst: RUSZYŁA KAMPANIA SPOŁECZNA „NIE PAL PRZY DZIECKU” PEŁNĄ PARĄ! Czy to oznacza, ze nie pelna para mozna palic?![]()