reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Hej dziewczyny :) Weekendujecie się już? Cisza widzę straszna ;)
Ja dzisiaj polatałam po sklepach bo chciałam sobie buty na wiosnę zakupić i dupa blada- jak mi się już któreś spodobały to się okazywało, że mają lany obcas bez fleków :/ no i dalej jestem bez butów. Może w niedzielę jeszcze gdzieś wyskoczę.
Chociaż z tą wiosną to już sama nie wiem jak będzie bo dzisiaj +6 i śnieżyca za oknem. Zwariować idzie.
A jeszcze się wam pochwalę, że zaczęłam ostatnio przygodę z pieczeniem chleba na zakwasie. Zakwas zrobiłam samodzielnie i upiekłam na nim chlebek żytni z żurawiną- rewelacja :)

reklama
Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny
Anik- jak po wizycie?

Cześć :)
No już mam wynik, jest ok. Nic złego nie wyszło. Także teraz czekam aż pojawi się pierwsza @ po zabiegu, następnie odczekać dwa prawidłowe cykle i możemy zacząć starać się o maleństwo.
Poza tym dzień dzisiaj smutny i deszczowy. Już się odechciewa jak człowiek patrzy za okno, a tam non stop to samo.
Zapisałam Krzysia do alergologa. Termin ma na 30 września... no więc coś mi się wydaje, że skończy się to wizytą prywatnie. Muszę się zorientować ile kosztują testy.

Czyli wieści pozytywne :)
Co do alergologa to poszukaj sobie takiego, który przyjmuje prywatnie ale pracuje w szpitalu bo może uda wam się załatwić badania na nfz. Siostra tak ze swoimi dzieciakami chodziła- na wizyty prywatnie a jak trzeba było zrobić testy to jechali do szpitala gdzie ich lekarz pracował i za testy nie płacili

Musze się rozejrzeć właśnie czy jest ktoś tu konkretny prywatnie. Odsylaly mnie do Zawoi, że tam szybsze terminy ale testów tam nie robią.

Cześć Dziewczyny :)

Co u Was? Mnie dzisiaj głowa boli. Od rana mimo ładnej pogody. Wypiłam dwie kawy i nic nie przeszło. Nie wiem czy wina pogody czy czegoś innego.

reklama
Anik- łączę się w bólu. od rana walczę z bólem głowy ale wszystko pomaga tylko na chwilę. Zaraz chyba wygnam męża do apteki bo nie dotrwam do usypiania towarzystwa.

Do góry