reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

najważniejsze to dopasować samochód do potrzeb :) wybór jak najbardziej odpowiedni. U nas raczej płasko, w góry nie jeździmy, raczej w przeciwnym kierunku ;)
Jaka pojemność silnika?

reklama
Jestem:)
No ja tez jeszcze prawka nie mam... Ale mam nadzieje, ze juz niedlugo pochwale sie Wam:)
My na razie autka nie zmieniamy, wszystko teraz idzie w remont, no ale nasza Zafirka jeszcze w calkiem dobrym stanie, wiec jakos nas nie cisnie. A na dzien dziadka to slodycze chlopaki dadza chyba... No i w przedszkolu beda przedstawienia, wiec ida dzaidkowie sztuk cztery i jedna prababcia:) i tam tez jakies upominki beda takie hand made:)

U Uli przedstawienie w poniedziałek dopiero. Pójdzie babcia i dziadek (o ile wyjdzie ze szpitala). Prababcie ze względu na wiek (starsza kończy 102 lata w tym roku) i sporą odległość nie przyjadą, a drugi dziadek będzie w pracy.

O to bedziemy trzymac kciuki za Krzysia:)
Mikolaj uparcie twierdzi, ze zadnej piosenki ani wierszyka dla dziadkow sie nie ucza:) a tu dzisiaj probe mieli:):)

reklama
Widać było pęcherzyk. Termin mam na 17/20 września.
Na dzień dobry ciśnienie 140/90 wiec do obserwacji i pewnie będzie jak w pierwszej ciąży - tabsy na nadciśnienie.
Ponadto woda mi sie zatrzymuje więc też do obserwacji.
No i lista badań do zrobienia... a z mojej strony w poniedziałek idę do rodzinnego po skierowanie na badanie tarczycy bo kurcze... mam objawy niedoczynności.
Kolejna wizyta 11 lutego. Wtedy też pewnie serduszko juz zobaczę :)

Do góry