reklama
anik.
Mama Krzysia :)
2.2 diesel z napędem na tył. A w razie potrzeby 4x4
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Jestem
No ja tez jeszcze prawka nie mam... Ale mam nadzieje, ze juz niedlugo pochwale sie Wam
My na razie autka nie zmieniamy, wszystko teraz idzie w remont, no ale nasza Zafirka jeszcze w calkiem dobrym stanie, wiec jakos nas nie cisnie. A na dzien dziadka to slodycze chlopaki dadza chyba... No i w przedszkolu beda przedstawienia, wiec ida dzaidkowie sztuk cztery i jedna prababcia i tam tez jakies upominki beda takie hand made
No ja tez jeszcze prawka nie mam... Ale mam nadzieje, ze juz niedlugo pochwale sie Wam
My na razie autka nie zmieniamy, wszystko teraz idzie w remont, no ale nasza Zafirka jeszcze w calkiem dobrym stanie, wiec jakos nas nie cisnie. A na dzien dziadka to slodycze chlopaki dadza chyba... No i w przedszkolu beda przedstawienia, wiec ida dzaidkowie sztuk cztery i jedna prababcia i tam tez jakies upominki beda takie hand made
U Uli przedstawienie w poniedziałek dopiero. Pójdzie babcia i dziadek (o ile wyjdzie ze szpitala). Prababcie ze względu na wiek (starsza kończy 102 lata w tym roku) i sporą odległość nie przyjadą, a drugi dziadek będzie w pracy.
anik.
U nas przedstawienie jutro. Ciekawa jestem jak to wypadnie. Jak mój Krzysiu da rade
paulinka88
O to bedziemy trzymac kciuki za Krzysia
Mikolaj uparcie twierdzi, ze zadnej piosenki ani wierszyka dla dziadkow sie nie ucza a tu dzisiaj probe mieli
Mikolaj uparcie twierdzi, ze zadnej piosenki ani wierszyka dla dziadkow sie nie ucza a tu dzisiaj probe mieli
anik.
Jutro dam znać jak mu poszło
paulinka88
Anik bedziemy czekac
Musze Cie zmienic na liscie w watku o rodzensrwie
jeszcze raz Ci gratuluje
Pisz jak tam wizyta
Musze Cie zmienic na liscie w watku o rodzensrwie
jeszcze raz Ci gratuluje
Pisz jak tam wizyta
reklama
anik.
Widać było pęcherzyk. Termin mam na 17/20 września.
Na dzień dobry ciśnienie 140/90 wiec do obserwacji i pewnie będzie jak w pierwszej ciąży - tabsy na nadciśnienie.
Ponadto woda mi sie zatrzymuje więc też do obserwacji.
No i lista badań do zrobienia... a z mojej strony w poniedziałek idę do rodzinnego po skierowanie na badanie tarczycy bo kurcze... mam objawy niedoczynności.
Kolejna wizyta 11 lutego. Wtedy też pewnie serduszko juz zobaczę
Na dzień dobry ciśnienie 140/90 wiec do obserwacji i pewnie będzie jak w pierwszej ciąży - tabsy na nadciśnienie.
Ponadto woda mi sie zatrzymuje więc też do obserwacji.
No i lista badań do zrobienia... a z mojej strony w poniedziałek idę do rodzinnego po skierowanie na badanie tarczycy bo kurcze... mam objawy niedoczynności.
Kolejna wizyta 11 lutego. Wtedy też pewnie serduszko juz zobaczę
Podziel się: