reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
Przyznam szczerze, że mnie zima trochę zaskoczyła. Myślałam, że będzie jak w poprzednich latach- kilka dni śnieżnych i zimnych a potem szybka wiosna. A tu śnieg leży, temperatura na minusie. Szok normalnie ;)
Nawet rozważam opcję odśnieżenia samochodu- co prawda i tak siedzę w domu ale jak wyglądam za okno to stoi sobie taki smutny, zasypany. Nie wiem nawet czy "żyje". Cały czas czekamy na nowy samochód. niby już jest ale jeszcze nie odebrany. Więc dobrze by było gdyby złomek jeszcze dychał ;)
Anik ty już to prawko masz? Paulinka- to samo pytanie :)

A z innej beczki- co robicie/ zrobiłyście z dzieciakami na dzień babci i dziadka? Ja z racji uziemienia stawiam na hand made- będą laurki rysowane przez Ulę i serca z piernika ozdobione przez dziewczynki. Ale to na weekend bo jutro tylko telefonicznie złożymy życzenia.

Katasza - spauzowalam bo przeniosłam się zdawać do Oswiecimia jednak. Po tekście i hamowaniu (przy parkowaniu) "Ooo bo ja myślałem, że pani nie zauważyła tej latarni" (ładny kawałek ode mnie) stwierdziłam, że opinie, które słyszałam są niestety prawdziwe. Jutro jadę z M.do rodzinki to może po drodze wstąpie do MORD-u i się zapisze na egzamin ;)
U nas zimno okrutnie. Odczuwalna juz jest -12. Piec miał problem się rozgrzać ale już jest ok. Ja pod kocem bo mnie coś zbiera - odciagalam gile Krzysiowi no i sobie wirusa przy okazji zaciagnelam do siebie :/
Jakie auto w końcu wybrałaś?

U nas w Łodzi są 2 ośrodki egzaminowania i zdawalność różna więc czasem faktycznie warto się przenieść.
Zdecydowaliśmy się na toyotę corollę 2010 rocznik bo nam się w super cenie 25 tys. trafiła. Kolor srebrny

W Dąbrowie zdawalnosc wynosi 27% wiec to mówi samo za siebie.
My też kupujemy mowę auto. Noo nie nie z salonu ale w miejsce Rovera bierzemy Opla Frontere

reklama
Do góry