reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

reklama
Dziewczyny super ze sie odezwalyscie, jak narazie male grono ale moze przybedzie nas wiecej.
Ja na chwile obecna jestem bez laptopa poniewaz sie zepsul, a z tel ciezko mi pisac, wiec bedzie mnie rzadziej, w sunie to od sierpnia jakos zamilklam.
U nas chorob ciag dalszy, Olka znowu na antybiotyku, jest mega przeziebiona, ma suchy meczacy kaszel, nosek zawalony. Organizm wyjalowiony i dostala aft w buzce i ciagle placze ze ja buziak boli, dzis pokazuje na uszko. Juz nie wiem jakie leki jej podac....

Biedna Olcia, zdrowka dla niej;)
Annte no jest nawet jakies zycie:) Sporadyczne oznaki, ale sa:)
U nas jakos leci. W pitaek zadalam egzamin teoretyczny na prawko, teraz ta gorsza czesc mnie czeka:) Marcelek ostatnio cos mial biegunki kilka dni, ale dostal leki i szybko minelo. Mikolajka wlasnie L zawiozl do przedszkola. Tatus na urlopie wiec mamy dobrze:) U mnie troche gorzej, bo mam prawdopodobnie wrzody, wiec dietka i leki. Gastroskopie mam 15 grudnia.
Macie moi lobuzow na poczatek dnia:)
20150929_132638.jpg

Załączniki

• 20150929_132638.jpg
    20150929_132638.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 45
Olisiaa jak Ola? U nas Ala teraz na antybiotyku bo się angina przyplątała. W sobotę rano kończymy i aż się boję co dalej. Ogólnie to jest bardzo duża poprawa (antybiotyk od niedzieli wieczór) ale jeszcze kaszle. Niby wiem, że to może potrwać no ale ;-)
Paulinka powodzenia z prawkiem.
Annte- czasem piszemy choć jak widać z różnym skutkiem ;-)

Ula dzisiaj od rana z mega zapchanym nosem, tak że nie była w stanie się wysmarkać. No ale odkurzacz poszedł w ruch, do tego soczek malinowy przed spaniem i mam nadzieję, że będzie dobrze.
Paulinka a na praktyczny już się zapisywałaś? Masz termin?

reklama
Do góry