reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Hej .Jestem i ja .
Paulinka super się zapowiada .
Katasza zazdroszczę wspólnego wyjazdu ;-), bo u nas to nierealne :baffled:
Jedynie w tym roku udało nam się wspólny wypad na weekend zorganizować .
Co do auta to ja mam Opla corsę i bardzo sobie chwalę .
Jak na razie jest niezawodny i oby tak dalej .
Chwilowo dzielę się z nim z Klaudią ,ale powoli mam dosć pożyczania samochodu ;-)
Miłego dnia dziewczynki
Uciekam do dalszego ogarniania się z tym całym sajgonem przedpielgrzymkowym :-D:-D

Katasza Tigra:) Ale zielona, stad Pieszczoszka nazwala ja zabcia:))))) A gdzie jedziecie nad morze?

He he:) As oj cos mi sie zdaje, ze niedlugo Ty bedziesz szukac nowego autka:) zarazliwe jakies:)

paulinka nie oddam jej mojej corsy .Niech o tym zapomni.
Mąz obiecał jej auto jak się dostanie na studia ,więc ona warunek spełniła ;-)
Teraz czas ,żeby tata się wykazał i obietnicę dziecku spełnił :laugh2:
Już niedługo ,bo od października musi mieć auto ,więc jakoś się przemęczę na tym pożyczanym .
Najgorsze jest to ,że ja tankuję ,a ona jeździ i co wsiadam do auta to rezerwa jest :-p
Normalnie benzyna w niocy z baku mi paruje :-D:-D

He he:) No podobno duze dzieci duzy klopot:))) Ty juz mozesz sie o tym przekonac:) Juz studentka... A ja caly czas mam ja za szesnastolatke jak trzy lata temu jak pisalysmy tu...

No tak studentka .
Dostała się na wymarzone studia :-)
Jednak kierunek ,który wybrała nadal mnie przeraża :szok:.Chyba ze 3 dni mi zajęło zanim się nauczyłam tych nazw kierunków na które składała papiery :szok::-D:-D

Dzięki Paulinka- ja mam stado w domu to tak tylko jednym okiem zerkam na kompa. Niedawno wróciliśmy z zakupów, dzieciory zajęły się sobą to mogę myśli zebrać ;-)

A jedziemy do Jarosławca :-)

As76 na jaki kierunek idzie?
i powiedz mi jak z tym jej kolanem, na czym stanelo?
Katasza zabierz mnie ze soba bo mi malo urlopu :p ponoc pogoda ma dopisac :)
Paulinka te wykonczenia najbardziej kosztowe, ale najprzyjemniejsze :)

reklama
Pieszczoszka autko fajne, choć jak już wspominałam- dla mnie za małe. Ale jeszcze trochę pomęczę się ze złomkiem. Nad morze pojedziemy toyotą teścia i trochę się spinam bo jest większa od mojego. Ale wezmę ją w czwartek i piątek na jazdy testowe ;-)
Co do Jarosławca, to oboje z mężem mamy wielki sentyment do tego miejsca bo za dzieciaka jeździliśmy tam na obozy zhp. Pogodę jak na razie zapowiadają i mam nadzieję, że się utrzyma.
Pieszczoszka a byliście może na basenie w panoramie morskiej? Chciałabym się tam raz wybrać z ciekawości no i żeby ciągle na plaży nie siedzieć :-)

Olisiaa- pakuj się, jakoś cię wciśniemy ;-)

Do góry