reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
Witaj Fitmaminka :)

Dusiu, ja mam nadzieję, że jednak wszystko się ułoży... Święta to taki magiczny czas, może i mąż poczuje magię i się nią zarazi :) Trzymam za Was mocno kciuki kochana.

Annte - ale fajnie, że już na święta będziecie w nowym domku :) My zaczynamy remont ze swoich pieniędzy - na początek wymienimy piec i weźmiemy się za centralne no i ogrzewanie podłogowe. Wolę wiedzieć, że coś jest robione i czekać sobie spokojnie na kredyt, niż mieć świadomość, że nie robimy nic...

Ja do gina śmigam jutro (dzisiaj), po tabsy i zobaczyc, co z moją torbielą. Poproszę o && żeby okazało sie, że już się wchłonęła :(

Fitmaminka witaj no twój Wojtuś jak moja Amisia z 16 maja:-).Anik pewno ,że lepiej robić coś i jak sie to mówi nie od razu Kraków zbudowano ,a gdyby tak odmówili kredytu to co zostawić tak "odłogiem" ???? no bez sensu lepiej coś robić i moment przeprowadzki przyspieszyć:tak:i oczywiści && za sprawy ginekologiczne

Cześc Dziewczynki, zagladam ... a tu pusto...
Dziś jestem pierwszy dzien w pracy po dośc długim okresie choroby Oli.
Niestety nie mogę sie pozbierać, w sobote wyprowadzil się Wojtek... Jest mi strasznie ciężko, mimo, że zrobil to na "moje życzenie", myślałam, ze tak będzie lepiej, skończą się kłótnie i w ogóle... jet mi gorzej, Mateusz strasznie to przeżywa, to wszystko nas przerosło....
Przepraszam, że tu tak na forum się żale, ale przez te 2 lata zżyłam się z Wami bardzo i traktuje Was jak wirtualne Przyjaciółki...

reklama
Do góry