reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

dzięki dziewczyny:) porozmawiam z nim, boję się tylko, że skończy się jak poprzednio -tydzień pomocy i nawrót lenistwa..
chociaż...
byłam dziś na wizycie.. i dostałam czopki! lekarz podejrzewa zatrucie lub białko w moczu (coś tam jeszcze mówił, ale szczerze mówiąc wpadało jednym uchem wypadało drugim - w takim szoku byłam), skierował mnie na badania i mam przyjść za 6dni.. w razie braku poprawy - szpital... z dzidzią wszystko ok, to tylko ja..
więc może mąż się troszkę przestraszy i jednak o mnie zadba? takie szczeście w nieszczesciu.. liczę jednak na poprawę..

reklama
Po wizycie i już mi taaak dobrze :) Wszystko w porządku, fasolka ma 6,7cm :) I nadrobiła do 13 tygodnia już :) Ile byśmy sobie nerwów oszczędziły, gdyby każda z nas miała maszyne do USG na własny użytek ;)

Po wizycie i już mi taaak dobrze :) Wszystko w porządku, fasolka ma 6,7cm :) I nadrobiła do 13 tygodnia już :) Ile byśmy sobie nerwów oszczędziły, gdyby każda z nas miała maszyne do USG na własny użytek ;)

ciesze sie ze wszytko w porzadku :)

Nareszcie zrobilam ogorkowa na obiad, caly dzien podjadam i pije ta zupe :-D chyba zakwase sie do reszty :-)
sluchajcie dziewczyny a ja tak troche z odrebnym pytaniem: macie tez problem z pecherzem? myslalam ze po 3cim miesiacu skonczy sie latanie do kibelka ale ja dalej kursuje!! a w nocy pobijam rekordy- do 4rech razy!! mam juz serdecznie dosyc, chce nareszcie przespac porzadnie cala noc:wściekła/y: pocieszcie mnie ze tez macie takie problemy :confused:

cóż.. ja też gonię sikać i dodam, że... będzie coraz gorzej!! dziecko będzie rosło i naciskało na pęcherz.. w dniu porodu byłam w toalecie co 10minut...

Andav juz nigdy nie odpoczniesz.Pocieszylam?;-) Sprawa normalna z siusianiem,ja dopiero teraz zaczelam biegac do wc ;-)
Bylam z mezem u ciotki i na mini zakupach-ozdoby choinkowe i mini-pianino dla coreczki-Chopinka mi rosnie,uszy wiedna ;-)

Dopiero co problem z trzesieniami ziemi byl(i wciaz jeste),a teraz alarm powodziowy.Co sie dzieje z tym swiatem?

Wymiotuje, siusiam co max. pół godziny a będzie jeszcze gorzej ;)

Pomogło wam coś na mdłości? Mi znowu słabo, jak sie zastanowić to od 2 dni nie zjadłam niczego co by "zostało" sobie spokojnie w żołądku i już mi się kurczę w głowie kręci z głodu :/ A żołądek nadal prostestuje :/

reklama
little nina mam to samo co zjem zaraz ląduje w kiblu:D moja mama mówi,ze niby tak sie dzieje na dziewczynke:D he. ja pije duzo herbaty z miodem ona jakos sie trzymie i nie zwracam jej ale jak juz jakis obiad czy cos niestety wszystko tez zwracam... no nic musimy to przejsc

Do góry