reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Helloł:-)
Kochane mam takie pytanko: pobolewa mni jak gdyby w srodku pochwy:baffled: lub u samego wejscia:baffled: sama nie wiem , nie:baffled:miem zlokalizowac:confused: czy mam sie martwic:confused::-(
suzi mnie tez czasem cos tam pobolewa.... odpoczywaj, polez, jak nie przejdzie to lepiej bym poszla do lekarza albo chociaz zadzwon zapytaj.

reklama
Witajcie Kochane, przepraszam ze sie nie odzywałam, ale mam mase problemow, rozwod rodzicow, zdrade męża, ząbkowanie Stasia:( na szczęście z Maleństwem jest wszystko ok, ma 8cm:) mam nadzieje ze u Was takze wszystko dobrze:) Brakuje mi Was ale musiałam pobyc troszke sama ze sobą, poniewaz jest mi koszmarnie cieżko:(

nie wiem:( ale romas zaczal sie podczas poprzedniej ciazy i trwał az do konca drugiego miesiaca tej ciazy:(:(:( a po co druga ciaza skoro sie woli inna? ja nie załuje, ciesze sie ze nosze to maleństwo pod serduszkiem ale nie rozumiem toku rozumowania mojego meza... pewnie gdyby tamta kobieta tego nie zakonczyla to dzis moj maz by z nia sypiał... strasznie, strasznie mi ciezko i zle:(

Coo? Tego już za wiele! Czemu ludzie robią takie rzeczy? Czemu nie mogą się najpierw rozstać skoro nie chcą już z drugą osobą być? :crazy:
Skąd się tego dowiedziałaś? Ona Ci powiedziała czy on się przyznał?
Nawet nie wiesz jak mi przykro... Wiesz już co z tym zrobisz? :-(

tak, ta dziewczyna wie o tym, ze adam ma rodzine... dowiedziałam sie poniewaz cos mnie podkusiło i przeryłam jego telefon:( a pozniej on sie przyznał...
narazie mieszkamy razem, ja zajmuje sie Stasiem a on zarabia, sypiamy osobno i zyjemy osobno, narazie nie mam innego wyjscia poniewaz nie zarabiam i z powodu ciazy nie moge podjac pracy

Co za szmata z tej baby!!!! jak mozna sie wpieprzac w kogos rodzine!!!! Ja bym w życiu tak nie postąpiła.No wiadomo w ciazy pracy nie znajdziesz a pozniej z dwojka małych dzieci bedzie ciezko..naprawde mi przykro nikomu nie zycze takiej sytuacji jaka ty masz.....

reklama
jest bardzo ciezko, ale musze dume schowac do kieszeni i myslec o dzieciach, oczywiscie nasze zycie nie predko wroci do normy ale coz zrobic... niestety sporo facetów zdradza kobiety w ciazy...w moim otoczeniu jest kilka kolezanek ktore przezyly to samo:(

Do góry