azula
Fanka BB :)
Hej przeczytałam .Po pierwsze Martyna po co do gastrologa skoro mała rozwija sie dobrze????? Przecież nie choruje fajnie je więc po coU nas na szczęście lekarka tylko wspomniała ,że fajnie by było jakby wazyła 9 kg ale pochwaliła za zdrowotnośc ,chodzenie ,fajny kontakt ,słówka..Daj znać czemu no ,a potem z wizyty u tego gastrologa.Pieszczoszka współczuje my dzxiś mamy super śliwe na czole mała walneła sie o leżak:-(ale przekleństwa i krzyki tylko sprawe pogarszają ja wiem nerwy ale i tak co się stało sie nie odstanie utul lalę i na przyszłośc pamietaj i przy Tobie też jeszcze nie raz guza sobie nabijenie tylko przy Sebie to małe ruchliwe stworki i nie da rady bezsińcowo wychowaćAga to jak z przyzwyczajenia to może zacznij dawać wodę tak najlepiej ponoc oduczyć nocnego budzenia .U nas niestety mały i duży głód dziecie budzi.Fajny dzień znów miałam słoneczko basenik ,teraz przechadzka w celu podlanioa roślin na cmentarzu .Niech nikt mi przez co najmniej tydzień na upały nie narzeka bo wirtualnie ubiję .po tygodniu będzie już wolno ale nie wcześniej .Kocham LATO