reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Natalka to tu w Ie by Ci teraz pogoda odpowiadala bo jest cieplo bo tak po 24stopnie, wiec mozna i spacerowac i w ogrodku lezec.
Joasia79 moj tez sie trzesie jak widzi mleko, tez nie moge go oszukac woda bo zaczyna sie drzec. trafily nam sie egzemplarze ktore chyba do 18 beda sie w nocy budzily na mleko:).:-D
Aksmobulka moja bratanica zaczela chodzic jak miala 15mc wiec mala ma czas, narazie sie ciesz ze ja masz pod kontrola bo jak zacznie chodzic to bedzie uciekala i chodzila wlasnymi sciezkami.
Anik myslalam ze jak mlody odstawil cyca to nie bedzie pil mm w nocy a on zabil by za mleko.
Pedze ogarnac ogrodek z przodu domu bo ciagle przekladam a tam juz chwasty wysokie na 1m:),pozniej wpada fryzjerka mam nadzieje ze zrobi mi porzadek na mojej glowie.
Milego slonecznego nie goracego dnia.
Dla wszystkich przedszkolakow konczacych dzis przedszkole udanego pozegnania i cudownych wakacji !!!

reklama
Azula, patrzę na Twoje zdjęcia i patrzę i nie poznałam Cię :) Super wyglądasz i Amelka jest boska!

Dziewczyny co mam zrobic zeby mlody w nocy sie nie budzil co 2 -3h na mleko ??? nie daje sie oszukac woda , ani herbatka dostaje szalu jest taki ryk ze biegiem mu daje mleko zeby tylko byla cisza. Czy sa jeszcze jakies dzieciaczki ktore budza sie w nocy na mleko?? .

Aga, moja przestała budzić się w nocy od kiedy gotuję jej kaszkę manną na mm na kolację. Pije 250ml i śpi do rana. Też wcześniej nie dała się oszukać wodą, a samo mm przeleciało tylko przez brzuszek.

Mój dzień dzisiejszy zaliczam do fajnych dni.Po pierwsze rano przebrałam posciel upreałam wysuszyło sie raz dwa .Po drugie doszedł basenik zakupiony w sobote na allu (ale fajnie sie pluskałyśmy woda ciepła jak w wannie) ,Dobry mało skomplikowany obiad(młode ziemniory z koperkiem ,młoda kapusta i gulasz+ kwaśne mleko) Pod wieczór przejeżdżka z Amelka na rowerku.Jutro tez tk chcę:tak::-D

Azulko, zazdroszczę!

Moja Laura strasznie znosi te upały:( bardzo duzo płacze, denerwuje sie i piszczy ... krzyczy o byle co .. nie umie sobie miejsca znaleźć a zasypianie to koszmar !!! 2 noce mi sie budzi po 20 razy:szok::-( juz nie mam sily

U nas na szczęście już chłodniej, ale w te ukropy nie ruszałyśmy się z domu, Ninka troche popluskałą się w baseniku, ale bałam się że się przeziębi, bo ten ukrop to gorszy niż zimno. Poza tym poszła jej krew z noska, więc siedziałyśmy w domu przy wentylatorze.

Kurde, brakuje mi czasu na bb, czego bardzo żałuję. Jestem zawalona robotą a w domu Ninka absorbuje mnie zupełnie. Zaczyna chodzić więc jest co robić. Poza tym jak jest cieplutko ale bez przesady to idiemy an spacer, bo w domu jej sie nudzi. Poza tym u nas wszystko ok oprócz jakiegoś dziwnego wyprysku na nosie i ogólnego wysypania.

Hej Dziewczyny, chciałam się pochwalić;)
Zostałam przez założycielkę naszego forum do wzięcia udziału w projekcie pt.:
O matko, jesteś kobietą. (O matko jesteś kobietą - BabyBoom )
I właśnie ukazało sie moja historia, w której opowiadam, co macierzyństwo zmieniło w moim życiu i jaki miało na mnie wpływ - zapraszam:
Kumka. Z miłosci do dzieci - BabyBoom
A.
Ps byłabym wdzięczna za zostawienie pod tym artykułem jakiegoś komentarza z Waszej strony;) Z góry dziękuję :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dzięki za komplementy ja tylko żałuje ,że nie mam mniej lat:-(niestety lata to lata i to Wy w swojej młodości jesteście jak świeże wiosenne listeczki ,a ja cóż co najwyżej mogę poudawać "polską złotą jesień";-).Aguska fajne pościele(ale to już Ci wcześniej pisałam) ,a wierszyki super naprawdę takie fajne i dzieciowe :-DWszystkim życzę fajnego lata sobie gorącego innym rześkiego :tak:.PS przyjechali Adam z Natalką i Boryskiem więc jak czasem opuszczę jakiś dzień na BB to się nie gniewajcie ale Wy i tak jakoś tu ostatnio nieczęsto bywacie:-(.Może jak (czego nie chcę:no:) zrobiłoby się chłodniej ,a młodzi by u nas byli(oni tak jeżdżą od nas do rodziców Natalki) to poproszę Natalię by mi FB wytłumaczyła i może do was tam dołączę :blink:

reklama
Do góry