reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Małemu wczoraj odparzyło tyłek, strasznie czerwony byl, spryskałam my to miejsce wodą termalną - ja miałam akurat z La Roche Posay, dzisiaj po odparzeniu już prawie sladu nie ma. Nie raz tydzien walczyłam, a tu tak ładnie wygoilo, chyba bede musiala zapas wody zrobic...

reklama
Azula : "czego się czepiasz nic innego do roboty nie masz?" hihihi:-)

tak ja czytam ale nie piszę , przyznaję się bez bicia :-) ooooo taka jestem niedobra :-p

U nas też nic nowego dzień za dniem zlatuję jak tylko jest ładna pogoda to nas nie ma pól dnia a jak pada to się kisimy w domu i działamy sobie na nerwy :-D

A mały co jak chodzi tak chodził , rozrabia chyba jeszcze bardziej :dry::-) nauczył się pokazywać wszystko paluszkiem czego chcę więc cały dzień wygląda tak że ciągle wyciąga palucha i słyszę "yyyyy" :-) ale z jednej strony to taki słodkie bo jak chcę iść spać wieczorem to pokazuję na pokój i rozłożone łóżeczko w ogóle widać że coraz więcej rozumie bo za dnia bierze poduszkę i się na niej sam kładzie co też oznacza że już śpiący jest.... :-) sam już daję mi znać kiedy jest też głodny :tak: rano jak wstaniemy to pokazuję na butelkę i woła mniam mniam . a jak widzi bułkę to mógł by za nią zabić :-) jesteśmy w sklepie i tylko zauważy to zaraz słychać mniam mniam no ubaw mam z tego głodomora straszny :-D
no dość się nachwaliłam jak na jeden dzień swoje dziecko :-p bo jeszcze mu się w głowie poprzewraca od tego :-p ale marudny też potrafi być i to jak :dry:...własnie mu wychodzą dolne 2 więc daje czasem popalić :no:

Annte śliczne te sandałki , takie podobne tylko że wersję dla chłopca kupiła Olisiowi ,Marta i bardzo sobie chwaliła że lekkie itp .

Z okazji dnia dziecka naszym wspaniałym dzieciakom sto tysięcy uśmiechów od święta i na co dzień
miki-myszka-zabawa.jpeg

Pieszczoszka świetować dzień dziecka:-);-):-D mała w taka pogode duzo śpi nie wiem jak u was ze spankiem czy tez zależne od pogody???

Pieszczoszka toż Ty tez dziecko ;-)fajnie masz:tak::-Dja to zaraz musze iśc do babki po mleko pies mi narobił ,a Amelka pieknie sie tym zabawiała w momencie gdy byłam przy garach:rofl2::crazy:łapska do mycia .No ale jak mawia Czesio niezłe te cukierasy;-)na szczęście nie wpadła na pomysła by to konsumować:tak:.Sama bym pospała ale jak Amelka spała koleżanka mi d zawracała ,a że ma problemy po prostu trzeba było wysłuchać ,a teraz ona wyspana i szaleje ,a ja padam:-(byle do wieczora ale wtedy zapewne przewrotny mój organizm stwierdzi ,że akurat juz mu sie spać nie chce:crazy:

A ja dziś usypiam , po prostu nie daję rady. Ninka wstała o 5.45, i za nic nie chciała już nawet poleżeć. Później musiałam jechać na szkolenie, gadałam 3 godziny bez przerwy aż mnie gardło rozbolało. Później szybko do Pepco bo upatrzony już dawno prezencik dla Nini - piłki do kąpieli i klocki do wciskania na paliczki - trafiony w 10 :)
A później koszmar - urodziny teścia w formie grilla i wysłuchiwanie od nowa tych samych historii. Bardzo lubię swoich teściów bo są spoko ziomy, ale dziś miałam dość. Odezwałam się może ze 3 razy podczas całej imprezy. Marzyłam o tym, żeby pójść spać.
Wróciliśmy do domu, Ninka spać a ja do kompa bo jutro do pracy. Przezwyciężam senność, ale i tak kimnęłam jak małą usypiałam. A co ona wyprawia przy tym usypianiu, łóżko sypialnianie jest za małe takie robi fiflaki i przewroty. A ja się tuli, uwielbiam to!

Azula, przeczytałam Twój post o kupie i Amelisi i już się wystraszyam, że w galerii będzie fotorelacja! Amisia cudna!!!!!!!!!!!!!!!!

Przykra ta historia z tą dziewczyną, która zmarła. Takie historie są zawsze straszne.

A my dziś dostaliśmy opaski z fundacji Itaka https://www.facebook.com/media/set/?set=a.522060021190435.1073741828.127574040639037&type=1

Amnte no cholerka ,ze tez na taki pomysł nie wpadłam;-):-).U nas dziś odpust w parafii orkiestra górnicza ,stroje ludowe ,procesja ,nie najgorsza pogoda potem budy i kramy.Dzieć bogatszy o piszczacy młot ,matka o opaske dla córusi i z błyskiem szaleństwa w oczach na myśl o przysłoletnich zakupach ,koralikach,torebeczkach itp ale i pistolety ,pajaki oraz miecze też mnie chyba nie miną .:-:)crazy:,a myślałam ,że już to przerobiłam:rofl2:Małej podobało sie wszystko zwłaszcza błyszczące i migocace:tak::-D

reklama
Azulko, moja najbardziej na świecie kocha kije, najlepiej najdłuższe, no i piłki!
Dzisiaj w moje dziecko diabeł wstąpił. Wstała 0 5.20 i zero spania, do południa jedna drzemka i jazda jazda do wieczora! Myślałam że padnę na pysk, dlatego już uciekam spać.

Do góry