reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Joasia, to super!
My mamy volvo - wymarzone auto R. Powiem Wam, że mi się nim bardzo dobrze jeżdzi, ale jak się zaczęło psuć to ta elektronika mnie zabiła. Jakiś czujnik temperatiry spalin, komputery szmery bajery, masakra. Nie ogarniam. Jak mi jakiś błąd wyskoczył to się bałam jechać, myślałam że wubuchnie.

reklama
Annte- jak by mi zaśpiewali 3000 to bym odpuściła- to myślę na tą chwilę ponad połowa wartości samochodu. Wolałabym na szrot oddać.

DrAsia- no zaglądamy ale tam nas więcej i częściej ;-)

Katasza, ale to było rozłożone w czasie. Najpierw przekładnia kierownicza, później klocki hamulcowe, rozrząd, pasek jakiś tam, olej, czujnik temperatury spalin i coś tam jeszcze w przeciągu dwóch miesięcy. I trzeba było to zrobić, bo bez tego nie pojedziesz i nie sprzedasz a auto jest w miare młode więc szkoda na szrot.

Dlatego ja mam stare autko ;-) a na szrot to wezmą w każdym stanie ;-) Na szczęście jest szansa, ze jeszcze pojeździ do przyszłego roku. A jak zdam egzamin i dostanę podwyżkę to coś sobie innego sprawię.

Dziewczyny nie wiem czy ktoś znał krupkę ,ale informuję ,że 26 maja w Dzień Matki odeszła do nieba nasza BB forumowa koleżanka i zostawiła dwóch synków.
ten młodszy był niewiele starszy od naszych majówiątek ,bo urodzony w styczniu.
Razem walczyłyśmy by po raz kolejny zostać mamą ,a teraz ona już nie ma jak walczyć ....
Krupka tak mi Ciebie brakuje.

(*)

Witajcie! nocka ciezka, od tygodnia zganiam na zeby i prawdopodobnie to ich wina, bo dziasełka juz białe sa, szczegolnie prawa dolna czworka. Mam nadzieje ze szybko si eprzebije bo dalej tak nie uciagne. Prawie nie spie w nocy, wstaje co chwile bo placze. Przeciwbólowe nic nie pomagaja i viburcol tez nie :(
co do chodzenia to Ola biega i całymi dniami chodzi w ta i z powrotem, kazdy sie smieje ze chodzi bez celu, a dla mnie ona chodzi za czymś i ja wiem co to :) psotnik mały :))
Azula nie czepiaj sie :)) a tak na powaznie to wlasnie wczoraj na fb pisalam ze szkoda ze juz tak bardzo nie udzielamy sie na bb bo jednak to forum to w pewnym sensie jakas czastka naszego zycia, tutaj pisałysmy o swoich kreskach na tescie, pozniej wizytach u lekarza i pierwszych uzg, naszych problemach, pytaniach dot. ciazy, pozniej nasze porody i wkoncu galeria naszych narodzonych bobasków i karmienie......oj wymieniac mozna by bylo duzo :) i przyszedł taki czas ze przeniosłysmy sie tam i juz brakuje tych postów.....

Witajcie,

też jej nie znałam, ale bardzo współczuje rodzinie :-(

As - fajny artykuł, u nas stałby się cud, gdyby przejrzano na oczy i szczepiono chociaż po pierwszym roku życia dziecka, a nie w pierwszej dobie od razu.

My w samochód teraz włożymy - poprawki lakiernicze i zamontowanie czujników parkowania w zderzaku po stłuczce... A i zderzak trzeba pomalować, bo ma inny odcień niż reszta samochodu... Eh... No i zaczęli rury w domu wymieniać, mam cały parter skuty, nie ma wody, nie ma kibelka - masakra...

reklama
krupka dostała zatoru płucnego i to było przyczyną zgonu.
Ja nadal nie mogę uwierzyć..
ja nie chcę uwierzyć...:-:)-:)-(
Biedni chłopcy ...

Do góry