reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witam :-)
maly drzemię więc podczytuję co nowego slychać :-)
As gratulacje dla Karolinki :tak:
pieszczoszka glowa do góry to dopiero początek upadków;-)

co do usypiania to mój od jakiś 4-5 mies zasypia sam, daję mu mleko potem chwilkę się przytulamy (uwielbiam te chwile!!:-D:-D) i odkladam do lóżeczka i wychodzę. Czasem wstanie jeszcze ale to rzadko a jeśli się mu zdarzy to wchodzę i znów go kladę, wychodzę i w końcu odjeżdża :-) i idzie spać codziennie o 20.

Dzisiaj na ogrodzie "molestowal" tulipany sąsiadki on ma obsesje na punkcie wąchania wszystkiego a kwiatków to już w ogóle hehe i non stop pchal nochala w tulipana aż musialam go wziąść do domu bo znając życie sąsiadka pewnie nas bacznie z okna obserwowala czy szkód nie robimy hehe;-)

reklama
As gratlacje dla Karolinki :) Mój w ogóle nie chce robić na nocnik. Nawet siedzieć na nim nie chce dłużej niż pół minuty.

Dziś pierwsza majówka więc dla grilomanek
c3_sezon_na_grilla.jpg
oraz dla całej reszty
images

Hey Dziewczeta i Panie,
u nas ok.Przespalam cala noc,majac jeden koszmar za drugim,z racji tego z kilkakrotnym budzeniem sie,ale nie wstawaniem gnilam w lozku do 9:20-lacznie z dziecmi w swoich lozeczkach,u mnie to czasy sprzed pierwszej ciazy,albo raczej z L.O. ;-)Potem calkowite opieprzanie sie i kombinowanie,po poludniu rundka po okolicy(galeria,ex sasiadka,biblioteka itp).I decyzja o zmiane wakacji,przez chwile dzika chec wyjazdu do Egiptu bo znalazlam wielka promocje,ale potem pomyslalam ze dzieci mam nie ochronione w odpowiedni sposob,zreszta Leo jeszcze nie ma wszystkich szczepien i wogole,wiec wole nie ryzykowac.Zreszta za cieplo teraz tam jest,najlepiej by bylo tak w listopadzie-grudniu pojechac z mlodziakami.Wiec do Rzymu nie jedziemy,ale do Asyzu tak i potem jedziemy na poludnie IT nad morze,ale jak bedzie to zobaczymy bo plany sie u nas zmieniaja co chwile i oczywiscie musimy sie liczyc z pieniedzmi,ale to wiadomo.Wakacje jednak sa konieczne,bo nie mielismy od dawna.
I tyle,egoistyczne monologowanie - koniec ;-)
Dla potrzebujacych &&&
Dla niepotrzebujacych tez &&& i :*

Dzień Dobry ;-)

Dziś wielki dzień nic nie robienia :-D nooo pofarbuję sobie tylko włosy co by na roczek być piękną :-D:cool2:

Dzieć postanowił dziś znowu zrobić mi wczesną pobudkę więc wyspana jestem średnio ...szkoda że od małego nie uznaję świąt jako dni do długiego spania :-D nie rozumiem:cool2::-D

Michu przyjeżdża dopiero jutro bo jutro dopiero będzie ciasto i mięso na roczek do odebrania więc dzisiaj spędzamy dzień jak co dzień z synkiem ;-) Zapewne przyjdzie w odwiedziny mój brat z narzeczoną i jakoś zleci ;-) No ale muszę dziś na maksa się pobyczyć bo jutro trochę rzeczy jest do zrobienia na roczek :tak:
Pogoda nie nastraja dzisiaj niestety na spacery :no::angry: i gdzie te upały ja się pytam ???:wściekła/y::angry:

Miłego wypoczynku majówki :-D

Witam sie i ja.
Nie wiem czemu,ale kolejna noc przespana "do pozna".Wstalam pare minut temu,lacznie z Leo,a V jeszcze spi.Cuda wianki.W nocy jedna pobudka malego o 2:20 na picie,ale co zalowac mu bede?;-) U nas mialo padac i byc chlodno,za to jest cieplo i pieknie sloneczko swieci.Moj Maz caly dzien w pracy,wiec posprzatam troche w domu i tez sie "pobycze".Jak wlasnie na fb napisalam,na jakis maly spacer sie wyjdzie,ale ja z nie za bardzo chodzacych bo mam obfita @,ktora nadeszla z ponad tygodniowym wyprzedzeniem :dry: Wiec ewentulanie pobliski plac zabaw,badz przy domowe pare metrow ogrodka,zeby mi sie dzieci w domu nie kisily ;-)
Milego dnia Wam zycze :o*

Witam się i ja znowu po małej nieobecności ale mieliśmy trochę problemów i weny było brak. Młoda pojechała z tatusiem na wieś, ja dojadę do nich jutro po pracy i zostajemy do niedzieli :-)Oby pogoda była znośna bo mamy w planie grill:-) Julii wyrżnął się kolejny ząbek lewa dolna dwójka teraz czekamy na następną:-)Za wszystkie potrzebujące mocne kciuki i miłej majówki:-)

reklama
Justyna a jak sąd na widzewie jutro pracuje? Bo ja pierwszy dzień i się zastanawiam. Śródmieście na 2 zmiany a my?

Do góry