Kattul &&&
Suse z ciekawosci sie spytalam,i faktycznie u nas w IT ceny samochodow full optional sa nizsze niz w DE.Chore.Czekam na zdjecia...ale mnie sie ten c5 bedzie z bmw kojarzyl bardzo ehehe ;-)
Pieszczoszka fiat 500 to dla panienek robionych stemplem.Smieje sie z tego,bo to g...y samochod i naprawde jezdza nia mlode siksy,wszystkie ubrane,uczesane i umalowane w ten sam sposob,a ze jezdzic nie potrafia za dobrze,bo albo dzwonia,albo smsy pisza,badz sie maluja w aucie,to moj maz co chwile jakas "zekrobuje z asfaltu"
Co do
spania dzieci,V ma nadal jedna drzemke w dzien 2-3h zalezy,a ma juz 3lata skonczone,za to Leo nadal 2x po 3h,wiec nie mam na co narzekac.A w samochodzie to spi nawet jak robimy 10km
Witajcie,
U nas pada i jest brzydko,choc nie chlodno.Leo boi sie Babci i sa z nim takie jazdy,ze mi nerwy zaczynaja siadac.Nie wiem czy sie cos zmieni,bo jest ryk non stop,nawet jak tylko Babcia jest w pokoju.Wczoraj mialam isc tylko z mezem na kolacje,ale w koncu zabralismy ze soba Leo,bo V. zostaje z kazdym bez problemow i tak mlody wczoraj jadl z nami dania indyjskie.Myslalam,ze sie zmeczy i bedzie spal,a tu 3pobudki w nocy z rykiem.Kocham takie noce
Zamiast z wiekiem byc coraz lepiej,jest coraz gorzej i coraz wiecej pobudek.Zyje nadzieja,ze jak zacznie juz ladnie chodzic to sie zacznie meczyc i moze ladnie w nocy bedzie spal,a nie budzil sie na picie.
A tak poza tym w niedziele mamy komunie syna kuzynki S,a w poniedzialek jedziemy na pare dni do Rzymu i Asyzu.Nie wiem jak bedzie z nocami,ale jak juz pisalam ja jestem "zyciowym podroznikiem",wiec tak czy siak,jak bedziemy zdrowi to jedziemy i tyle.
Milego dnia!