reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

No i teraz ja mam ochote na kiszonego!:szok: A tak najbardziej to chodzi za mna placek po wegiersku:-(

Ja Was zamorduję ;-) Najpierw przełknełam ślinę jak fiore o kiszonym napisała,potem jak czarnula o mące ziemniaczanej wspomniała to pierwszą myślą było,że ziemniaczaną to do placków i już się slinotok u mnie zaczął rozpoczynac a teraz jeszcze,ze po węgiersku.:oo: A ja już po obiedzie jestem :baffled:

reklama
Ale sa tu też inne dziewczyny.
Czyli idąc za ciosem :
jak ktoś ma niebieskie sciny w domu to my tez takie musimy mieć?:szok: bo tak jest w innych domach?

Fajne rozumowanie:-D:-D:-D:-D:-D
No i nie o to chodzi.
Jeśli ktoś na niebieskie ściany to jego prywatna sprawa i nikt mu koloru nie zmieni i nikt na wpływu nie ma .
Forum jest wspólne ,a nie prywatne i zmiany można robić non stop ;-):-):-):-):-D:-D:-D

ok juz dodałam ziemniaczana hahah kurde nigdy nie wiem jakiej maki sie dodaje do gulaszy. paranoja jakas ze mna jest heheh
:-D:-D:-D:-D

As argh...specjalnie to robisz? :-):-pMoge przyslac poslanca na koniu?

Jak to sie mowi "zachciewajke" zescie mi narobily,piszac o pysznosciach i latwym do nich dostepie :-)
Dawaj posłańca .
kupiłam ogórki ,kiełbaskę cienką i musztardę francuską .
Zaraz usmażę i bedzie uczta .
Zapraszam :-D:-D:-D:-D

A tak na marginesie: Czarnula wprowadzasz zamieszanie, bo to wątek glówny :-D i "zaśmiecasz" główny wątek a jest z kulinariami :-D:-D:-Dheheheheheeheheh Oczywiście to jest ironia :tak: Czarnula jak moglaś!!!:-D
Na wątku z kulinariami powinny być przepisy ,a tu porady takie na teraz ,które są potrzebne od ręki ;-):-D:-D
Oczywiście to też ironia :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

No i teraz ja mam ochote na kiszonego!:szok: A tak najbardziej to chodzi za mna placek po wegiersku:-(
Ogórka już mam .
Ale nie !!!
Placka po węgiersku to ja smażyć nie będę !!!!:szok::szok::-D:-D:-D
Złośnico -smaka mi następnego narobiłaś :-p:-p:-p:-p:-p:-):-):-):-D:-D:-D:-D

Ja Was zamorduję ;-) Najpierw przełknełam ślinę jak fiore o kiszonym napisała,potem jak czarnula o mące ziemniaczanej wspomniała to pierwszą myślą było,że ziemniaczaną to do placków i już się slinotok u mnie zaczął rozpoczynac a teraz jeszcze,ze po węgiersku.:oo: A ja już po obiedzie jestem :baffled:

Kurcze a może chociaż same placki ziemniaczane?:sorry2: no teraz to dopiero mam pypcia:rolleyes: tylko kto mi je zrobi :confused: łłłłłłeeee

Poczulam dziecko,doslownie i mocno...zabka sobie plywa,jak w czasie usg ;-)
Ja Was juz z jedzeniem nie slucham,nie czytam i wogole.Maz wlasnie kupuje wloszczyzne,zrobi salatke z majonezem!Czy ja zjem nie wiem,czy zatrzymam tez nie wiem,ale mam na nia ochote.
CMOK!

Ktora mi jeszcze napisze o plackach zmieniaczanych,to normalnie powiesze!Chodza za mna od dni,ale na sama mysl ich smazenia(caly ten olej i wogole)mdlo mi sie robi.
aha...o miesie piszczcie i o rybach tez.Ja zwierzat nie jem,wiec nie mam nawet na nie ochoty :-D

As poslaniec stwierdzil,ze koniowi dupy sie nie chce ruszyc :-)

Ostatnia edycja:
As to po co podajesz przyklady innych forów skoro nas tam nie ma:confused: Nas interesuje nasz wątek a nie Twoje prywatne upodobania co do innych stron:tak:
DZIĘKUJĘ:-D

Teraz w głowie mma zachcianki:zawstydzona/y::wściekła/y:

Suzi...o bigosie tez pisz:-p

She jak wejdziesz,to sie odezwij wysalalm Ci wiadomosc na priv i gg :-)
mdlo mi znikam(su zgg tez)

reklama
Do góry