reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

hej witam was po krótkiej nieobecności
u nas sezon na wirusy: wymioty, biegunka etc. masakra:no:
byłam na wizycie u gin. jest wszystko ok no troszkę termin się zmienił ale zostaje z wami

reklama
Dziewczyny chcialam wejsc na ten kalendarz ciazy gdzie ladnie wszystko jest opisane i nie dziala:-(

Wrocilam,bo nie moge wejsc do kuchni.Po przejsciu w wc.Ponownie.I tyle z jedzenia i zachcianek.
She
jestem,a Ty? :-(
Martusia przybajmniej sie nie nudzilysmy i czas szybciej nam zlecial ;-)

As ale ja je chcialam juz,a nie za 3 dni!:-)

Zgadzam sie z As co do odczuwania dziecka.I pod koniec naprawde je sie blaga o troche spokoju :-D Ja nagralam ruchy brzucha i mam nawet widoczna wychodzaca stopke,tuz pod zebrami :-) No i niestety tez nie mila wiadomosc,jak V zaczela mnie uciskac,az skonczylam pod tlenem i w szpitalu:-(
Wlasnie dzwonil do mnie gin,spytac sie jak sie czuje i jak z moja waga oraz zapytal,czy czegos nie potrzebuje:szok: Slow mi brak,mile zaskoczenie :-) (hm...widzac ile mu place,to moze sie dziwic nie powinnam?!? :-p)
Eh...znikam,bo cos zoladek jednak protestuje :-(

Najpierw poczujesz takie delikatne motylki w brzuchy ,następnie lekkie pukanie od środka i 3 etapem będą odczuwalne ruchy maleństwa.:tak::tak:
Mała dygresja :
Pod koniec będziesz prosiła malucha.:rofl2::rofl2:
Proszę oszczędź mój żoładek ,no tylko nie po żebrach ,zlituj się ,bo mi wątroba gardłem wyjdzie ....:-D:-D:-D
Wspomnisz moje słowa i już nie będziesz mogła się doczekać ,kiedy wreszcie wyjdzie z Ciebie i da Ci odetchnąć .
Kilka dni po porodzie powiesz .Fajnie było jak byłeś w środku -tęsknię za kopniakami ...:-D:-D
No kobiecie nie dogodzisz .:no::-D:-D:-D:-D
ale taka prawda :-):-):-):-)
Dokładnie! Mam identyczne wspomnienia:-D. Teraz jestem na etapie,że z niecierpliwością czekam na te cudowne motylko w brzuchu :-)

as i fioreale się uwziełyście na te wątki!:-) szkoda czasu i stukania w klawiaturę na takie przekomarzania:-) ile użytkowniczek tyle opinii będzie. Trzeba po prostu zrobić tak żeby każda była zadowolona :-) ja osobiście uważam, że wątki typu sny i w co wierzycie są akurat zbędne... a tak w ogóle to przekomarzać się powinniście na osobnym wątku np "co z wątkami" bo nam tu śmiecicie!:-D:-D:-D (to oczywiście żart:-p)

:-D:-D:-D Dobre!

suzi u mnie jest oki.
Właśnie przesłuchałam cały 15 tydzień i poszło do końca.
Może coś masz z przeglądarką i wolniej ładuje:confused:

reklama
Dziewczyny niech sobie będą te wątki poboczne, ja też nie mam zamiaru czytać tych, które mnie nie interesują.
W żaden sposób mi jednak nie przeszkadzają.
A dzieciowo-ciążowe zakupy i co polecacie, to dla mnie akurat zupełnie dwa wątki i połączenie ich nie jest konieczne...

Do góry