reklama
Gratulacje dla wszystkich maluszków.
Witajcie .
Ja tylko o sobie .
Wczoraj dopadła nas chyba jakaś jelitówka.
Kuba wymioty i niemiłosierny ból głowy
Klaudia to samo
Mąż wczoraj już lepiej się wieczorem czuł ,ale go muliło .
Mała dzielnie walczy .
Temp ok.39 i wczoraj 3 razy zwymiotowała ,poszły też 3 kupki ,ale jakoś tragedii nie ma .
Noc dobrze przespała z 1 przerwą na cycanie .
Z jedzenia tylko cycuś wchodzi i tego nie wymiotuje ,więc musimy na cycusiu przetrwać .
Dobrze jest jednak karmić piersią ,czasami się przydaje takie zniewolenie.;-)
miłego dnia
Witajcie .
Ja tylko o sobie .
Wczoraj dopadła nas chyba jakaś jelitówka.
Kuba wymioty i niemiłosierny ból głowy
Klaudia to samo
Mąż wczoraj już lepiej się wieczorem czuł ,ale go muliło .
Mała dzielnie walczy .
Temp ok.39 i wczoraj 3 razy zwymiotowała ,poszły też 3 kupki ,ale jakoś tragedii nie ma .
Noc dobrze przespała z 1 przerwą na cycanie .
Z jedzenia tylko cycuś wchodzi i tego nie wymiotuje ,więc musimy na cycusiu przetrwać .
Dobrze jest jednak karmić piersią ,czasami się przydaje takie zniewolenie.;-)
miłego dnia
aksmobulka
Fanka BB :)
dusia elcia gratulacje!!:-)
natalka1704
Elcia również gratulacje dla zdolniachy no teraz to idą dzieci jak grzyby po deszczu
As zdrówka :*
As zdrówka :*
azula
Melduję się gratulacje dla małych chodziarzy i As dla was zdrówka oraz && dla tych w potrzebie.Umyłam okna no na razie w jednym pokoju ale tam sa te większe i mniej zakryte i były tak brudne,że już stach i obrzydzenie było przez nie wyglądać ,a teraz na spacerek
Dusia, Azula, Elcia gratulacje dla dzieciaczkow!!
As duzo zdrowka!!
Jasko od 3 nocy spi w swoim lozeczku, odczepilismy jeden bok i przystawilismy do naszego lozka dzieki temu mlody niby spi z nami a osobno. Zaczol sie puszczac i robic male kroczki ale chyba za szybko nie pojdzie bo on przy robieniu tych paru kroczkow ma taki ubaw ze leci na twarz
Wczoraj wyszlismy do ogrodka i mlody zasowal na czterech po chodniczku bo na trawnik nie chcial wejsc bo go trawka w raczki kula.Dzis za to siedzimy w domku bo leje od rana.
Dziewczyny sliczne te Wasze maluszki w galerii i takie juz duze.
Milego dnia majoweczki i duzo zdrowka dla chorowitkow.
As duzo zdrowka!!
Jasko od 3 nocy spi w swoim lozeczku, odczepilismy jeden bok i przystawilismy do naszego lozka dzieki temu mlody niby spi z nami a osobno. Zaczol sie puszczac i robic male kroczki ale chyba za szybko nie pojdzie bo on przy robieniu tych paru kroczkow ma taki ubaw ze leci na twarz
Wczoraj wyszlismy do ogrodka i mlody zasowal na czterech po chodniczku bo na trawnik nie chcial wejsc bo go trawka w raczki kula.Dzis za to siedzimy w domku bo leje od rana.
Dziewczyny sliczne te Wasze maluszki w galerii i takie juz duze.
Milego dnia majoweczki i duzo zdrowka dla chorowitkow.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
gratulacje dla chodzących maluszków
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ciekawy artykuł na temat chodzenia)))) Nie pomagajmy dzieciom w nauce chodzenia - Dzieci są ważne troche sie uspokoiłam bo już zastanawiałam sie kiedy najpozniej moze zacząć chodzić dziecko ;-)
Podziel się: