reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Witam na spacerze super rozglada się śpiewa jak chce spać to wtedy jest gorzej musi smoczuś być wtedy myk myk i śpi:-)Pieszczoszka prosze w galerii z dnia dzisiejszego i obok pierwszą fote Lali umieścić:-D

reklama
Azula tak właśnie robię :-). Cycuś tylko i wyłącznie do spania.Na spacery nie zabieram.

U nas spacery wyglądają róznie, jak młody ma dobry nastrój to jest dobrze(tylko spacer nie moze trwać zbyt długo), a jak włączy syrene to wtedy albo wracamy do domu,albo się drze dopóki nie zaśnie:baffled:.

Tynka no właśnie to darcie :crazy:na spacerze dlatego na spacer też w kieszeni smoczuś jest bo inaczej masakra.Pieszczoszka nie do uwierzenia:szok:,że Laurunia tak szybko wyrosła:-)Fiore Ty też daj takie porównawcze i wszystkie po kolei dawajcie to az niemożliwe ,że one takie okruszki były teraz też maleństwa ale jakby bardziej dorosłe;-).Szkoda,że niektóre dziewczyny całkiem z BB zrezygnowały.Jak jednak nas podczytujecie to przynajmniej fotkę maluszków dajcie urodzinową:tak:

Hej :)

Na spacerze Krzyś rzadko śpi - raczej siedzi i podziwia, czasami jakiegoś chrupka albo paluszka wcina sobie ;) Cyca miał w buzi jak było zimno, a teraz będziemy wychodzili już bez smoka :)

hej laseczki :D

My póki co bez smoka na spacer się nie ruszamy bo..... A ) mój mały bez niego nie zaśnie a śpi bardzo często na spacerze B ) jak by się rozwył to wolę mu dać smoka niż nosić pana na rękach :-p jak nie śpi to po dłuższym czasie już mu się nudzi i buczy...teraz to pól biedy bo jak już chodzi to go wysadzę i będziemy sobie dreptać po parku ale czasem właśnie musiałam lecieć do chaty bo wył albo brać na ręce:angry: całe szczęście rzadko to się zdarzało :tak:
Ja przed moim muszę wysoko chować smoka bo on jak tylko zobaczy że leży w jego zasięgu to myk myk do niego i korek już buzi :-)

Ogólnie to nic u nas nowego tylko w mojej głowie natłok myśli bo obmyślam już roczek co i jak i gdzie i dlaczego i po co :p zaraz juz 3 maja bo zleci jak szalony ten czas to chcę mieć wszystko zapięte na ostatni guzik ;-)

:*******

Mała juz na spacerze od dłuższego czasu nie śpi,teraz jest ciekawa , rozglada sie,obserwuje wszystko:)Smoka juz staram sie jej nie dawac tylko na wieczór do spania.

Oj jak mnie tu dawno nie było, dziś w pracy luz więc podczytuje co tam u Was. Niewiarygodne jak ten czas leci. Miło Was znów "widzieć". U nas wszystko ok, mała zrobiła już swoje pierwsze kroczki ale póki co woli raczkować. Niestety choróbska nas nie opuszczają, nie wiem czy to jakieś fatum ale odkąd w grudniu sie przeprowadziliśmy maluchy chorują na zmianę, regularnie. Mnie też ostatnio dopadło zapalenie oskrzeli. Ząbki Olka ma tylko 4, od 17 czerwca idzie do żłobka, Mateuszek do szkoły zapisany a tak po za tym u nas nic nowego. Mam nadzieję, że mogę do Was znów wrócić????

reklama
Witajcie po dlugiej przerwie:-) Mam nadzieje że ,mogę wrócić, chociaż czasu brak, bo młoda pomimo że super zaakceptowała nianię to jak wracam do domu z pracy to przylepa się nie chce odkleić ode mnie. Mamy trochę problemów ze spaniem i usypianiem. Julia przez jakiś czas budziła się w nocy i tak jakby chciała nadrobić stracony czas z mamą bo chciała się bawić i przytulać np od 1 do 4 rano:-)W pracy jakoś idzie ale nie będe ukrywać że jest ciężko. U nas ogólnie nic specjalnego się nie dzieje, młoda stoi i chodzi ale tylko przy czymś, nie stawia samodzielnie kroczków ale mnie się do tego nie spieszy:-) Na szczęście omijają nas choroby i oby tak dalej. Wreszcie się zrobiła spacerowa pogoda, więc młoda pokochała huśtawki, oczywiście wózka nie lubi i najlepiej by było na rękach:-):-)No nic mam nadzieję że ktoś zauważy że wróciłam:-) Miłego i spokojnego weekendu bo ja dopiero zajrzę do Was po weekendzie:-)

Do góry