reklama
natalka1704
Fanka BB :)
As :* z okazji rocznicy ślubu i kolejnych lat pełnych miłości życzę :-)
Paulinka jeszcze raz gratulacje :*
I jeszcze raz dla wszystkich urodzinkowatych:***
Ja już dziś dzień takich dobrych wiadomości to i ja się pochwalę że mój Kubuś już oficjalnie zaczął przygodę w chodzeniem , dziś przemierza już odległości prawie całego pokoju i to kilka razy :-) chwieje się i owszem i spada też na pupę .... ale pięknie mu to wychodzi :-)a tak mnie duma rozpiera ....
Buzka :*
Paulinka jeszcze raz gratulacje :*
I jeszcze raz dla wszystkich urodzinkowatych:***
Ja już dziś dzień takich dobrych wiadomości to i ja się pochwalę że mój Kubuś już oficjalnie zaczął przygodę w chodzeniem , dziś przemierza już odległości prawie całego pokoju i to kilka razy :-) chwieje się i owszem i spada też na pupę .... ale pięknie mu to wychodzi :-)a tak mnie duma rozpiera ....
Buzka :*
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
AS :* oby więcej pięknych lat razem .
a ja czekam aż Laura zaśnie i się kładę spać. Już dziś wystarczająco się wkurw....
a ja czekam aż Laura zaśnie i się kładę spać. Już dziś wystarczająco się wkurw....
fiore
Fanka BB :)
Eh Pieszczoszka,a co taka zla?
As..najelpszego z okazji rocznicy,oby jak nawiecej ich bylo i coraz szczesliwsze i pelniejsze milosci *
Nati gratuluje chodzikowania.
U nas pozno zacznie Leo chodzic,wiec moze sie bede "chwalila",ze zaczal jako ostatni Tych sporadycznych krokow nie licze,bo u nas brak pewnosci.
Dobranoc!
As..najelpszego z okazji rocznicy,oby jak nawiecej ich bylo i coraz szczesliwsze i pelniejsze milosci *
Nati gratuluje chodzikowania.
U nas pozno zacznie Leo chodzic,wiec moze sie bede "chwalila",ze zaczal jako ostatni Tych sporadycznych krokow nie licze,bo u nas brak pewnosci.
Dobranoc!
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Noc do du...y ! musze sie przyzwyczaić.
Wczoraj mnie wkur... moi rodzice...
Dziś jade do szkoły pisac egzamin z matematyki i angielskiego- nic nie umiem więc licze na szczęście hehe
Wczoraj mnie wkur... moi rodzice...
Dziś jade do szkoły pisac egzamin z matematyki i angielskiego- nic nie umiem więc licze na szczęście hehe
reklama
Witajcie noc cudowna .
Mała zasnęła tuż po 19 ,obudziłam ją po 3 na cyca ,bo ja już nie dawałam rady z ilością mleka i wstała dopiero o 7 rano .
takiej nocki to jeszcze nie mieliśmy
12 godzin spania z przymusowym budzeniem
PIĘKNIE !!! ja chcę takich nocek coraz więcej ;-)
Pieszczoszka współczuję i kciuki trzymam za egzaminy &&&&&&&&&&&&&
Gratuluję wszystkim dzieciaczkom swoich postępów
dziękuję za życzenia.
Mała zasnęła tuż po 19 ,obudziłam ją po 3 na cyca ,bo ja już nie dawałam rady z ilością mleka i wstała dopiero o 7 rano .
takiej nocki to jeszcze nie mieliśmy
12 godzin spania z przymusowym budzeniem
PIĘKNIE !!! ja chcę takich nocek coraz więcej ;-)
Pieszczoszka współczuję i kciuki trzymam za egzaminy &&&&&&&&&&&&&
Gratuluję wszystkim dzieciaczkom swoich postępów
dziękuję za życzenia.
Podziel się: