reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Pieszczoszko co kupiłas ?

U nas noc tez nie fajna,mała obudziła sie z płaczem,bo katarku dostała,co zasneła to za chwile placz i tak od 2 do rana.To chyba przez ząbki.Teraz bawi sie a ja kawke mocną pije;)

Miłego dnia :**

Witajcie,pisze w porywach.Mloda wlasnie do przedszkola z tatusiem pojechala,ulewa wielka od wczorajszego wieczora i...zimno :confused2:
Pieszczoszka,co kupilas Lali,tez ciekawa jestem ;-) Leo dostanie samochodzik,bardziej symbolicznie,ale to facet i w tv juz wybiera programy gdzie sa 4 lub 2 kolka i je oglada z otwarta buzka i takimi zabawkami tez sie raczej bawi :sorry:
Uciekam,bo za chwile maz wroci,a musze dokumenty na poczte przygotowac :*

No Laura,musi byc ciut wieksza,ale trzymam kciuki zeby jej sie spodobalo.
Leo wlaczyla sie maruda.Tylko "mamma mamma" i na raczki i przytulanki.W sumie mu sie nie dziwie,przy takiej pogodzie tez chetnie bym siedziala "w objeciach...Morfeusza".
S na poczcie,a potem zabieramy sie za montowanie lamp etc...w koncu,bo nadal w kartonach siedzimy :sorry:

witam sie i tutaj!
dawno nie zagladalam do was na bb.
Nocka u nas nawet nawet, ale Ola sie cos przeziebiła i widze ze chyba znowu cos z krtania bedzie....ale mam nadzieje ze moje przypuszczenia sie nie sprawdza, bo boje sie zeby brala tak silne leki jak przy poprzedniej chorobie.
A tak poza tym smigamy na czworaka i powili zaczynamy same chodzic, Ola zrobila juz 3 kroczki samodzielnie wiec pewnie do roczku juz bedzie biegac.
miłego dnia

Kattul ale Kubus slicznie chodzi kiedy moj tak zacznie chodzic
Pieszczoszka super prezent. Jak Laurunia zalapie o co chodzi to bedzie miala super zabawe.
Fiore u nas identyczna pogoda jak u Was, tez dzis leje az nic sie nie chce.
Olisia duzo zdrowka
Joasia79 wszystkiego najlepszego w dniu urodzin:)!!!

Pieszczoszka tez o takim skoczku myślę ale Amelka za mała może na Mikołajki?w sumie to nawet nie wiem czy coś kupować mam kupioną zjeżdżalnię do piachu można i w domu i chyba ją jej właśnie na urodziny rozłożę.Chrzestna się pytała co kupić więc rowerek zasugerowałam na zajączka dostała sukienkę(no ze dwa lata chyba do niej zaczeka:eek:) ale tak jej w sklepie powiedzieli ,a że małej nie ma na co dzień na widoku to takie skutki:crazy::-D.Ojciec chrzestny na zająca dał trochę słodkości ,a co na roczek a nie pytał więc i ja nic nie mówiłam na pewno uszy jej przebiją (a to tez kosztuje).Zresztą Amelka ma mase klamotów .Ja czekam na prawdziwe ciepełko to najlepszy prezent by był zabawy na dworze:tak::-)

reklama
azula moja Laura jest nawet za mała jeszcze do tej zebry .. bo tak na prawde zeby dziecko na niej umiało poszaleć . Musi dobrze i pewnie umieć stać i najlepiej umieć wejść i zejść z tej zebry samodzielnie.

Do góry