reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witajcie po długiej przerwie, doczytałam was troszkę. U nas wszystko ok, tylko przez ostatni miesiąc miałam takie urwanie głowy w pracy, ze nawet w internet nie mogłam wejść, a w domu jak już się ogarnę po powrocie, zrobię obiad na następny dzień, uśpię moje stwory to padam na twarz. Do tego wszystkiego padł nam komputer stacjonarny i został tylko laptop M do którego trudno się dopchać. Żeby było ciekawie dzieciaki non stop nam chorowały, Mateusz właśnie wrócił do przedszkola po zapaleni oskrzeli. A Oleńka wchodzi wszędzie gdzie się da, stoi bez trzymanki i ogólnie mała pyskolicha z niej. Ściskam Was wszystkie gorąco i mam nadzieję na częstsze zaglądanie tutaj:tak:

reklama
azula super to Twoje akwarium :) bardzo mi się podoba, wrzuć więcej fotek tych baniaczków swoich jak masz ich więcej :)
ja się pochwalę swoim : IMG_0543.jpg
a jak tylko kiedyś w przyszłości się przeprowadzimy na większe mieszkanie to na bank zapodam większe :)

Załączniki

• IMG_0543.jpg
    IMG_0543.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 53
No dziewczyny przyznam ie jednaj do małej porażki otóż miałam kraba tęczowego i się rozpadł:-:)eek:.Raczej żółwi ,krabów oraz raków nie mam zamiaru chować:no:Joasiu nastrojowe ,a co tam masz za reybska??Na życzenie100_1055.jpg100_0247.jpg100_1056.jpg

Załączniki

• 100_1055.jpg
    100_1055.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 47
  • 100_0247.jpg
    100_0247.jpg
    65 KB · Wyświetleń: 41
  • 100_1056.jpg
    100_1056.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 41
azula fajne te Twoje baniaczki :) Moje tak nastrojowo wyszło bo ciemne strasznie zdjęcie,w półmroku było robione. Mamy pyszczaki-tu fotka w ciągu dnia ciut lepiej widać :) IMG_0545.jpg

Załączniki

• IMG_0545.jpg
    IMG_0545.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 56
Witajcie .
Wpadam na chwileczkę .
Mała raczkuje coraz lepiej i zaczęła gadać na całego .
Jak mi się uda to filmik z gadaniem wkleję .

Pieszczoszka to na 100% ząbek
GRATULACJE !!!!

dziewczyny piękne akwa .
Jeśli mogę to wkleję swoje .

Dziewczynki zrobiłam karolince chusteczkę na główkę
zapraszam do oglądania :tak:

Z koszyka rękodzielnika

reklama
Do góry