reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Azula- badania robiłam 4 lata temu i było ok więc i teraz jestem spokojna. A co do sprawy o której piszesz to ja się nie wypowiem, bo prawda zawsze leży gdzieś po środku- to co nam sprzedają media nie zawsze jest zgodne z prawdą.

Padam na twarz. Nie śpię od 5:40. Dzień intensywny, wieczorem wpadły koleżanki na ploty i już na nic siły nie mam. Zaraz lece pod prysznic i do łóżka więc dobrej nocy zaglądającym na bb.

reklama
Pieszczoszka,moze to w koncu pierwszy zabek.:) w koncu.
I masz racje,przez ta pogode mozna cholery dostac,chociaz u nas piekne slonce,alcten snieg:no:
Masakra. ninka spi,pozniej idziem na spacerek, R. dzis wedzi,wiec wroci sam uwedzony.
Kolezanka zaproponowala mi oddani akwarium z cala obsada ryb. Roslin 120l juz sie najaralam,tylko gdzie ja to postawie.

Amnte akwarium to super sprawa:-D

azula no nie wiem :-D ja się też napalałam na akwarium, miałam, hodowałam, dokarmiałam... i w pewnym momencie zaczęłam mieć serdecznie dość... Powiem szczerze, że kiedy przy ścieraniu kurzy spadła mi filiżanka i je rozbiła jakoś specjalnie nie płakałam - wręcz się pod nosem cieszyłam :-p:-p

ale oczywiście jak ktoś lubi, to super - nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze bym się na taką zabawę zdecydowała :zawstydzona/y:

Anik duże akwarium niezbyt duża obsada piękne roślinki i nowoczesny sprzęt i roboty prawie nie ma.Ale jak ktoś do mini akwarium wsadzi 100 ryb i kupi mikro filterek to wcale sie nie zdziwie ,że nie polubi akwarystyki.Teraz to nawet na 2 tyg można wyjechać ,a dobra mechanika wszystko sama wykona.Ja mam w każdym pomieszczeniu oprócz łazienki akwarium i na nadmiar pracy się nie skarżę o takie jedno roślinne .Mam teraz tylko jeden problem ze starości kilka rybek mi poszło mieszka w 240 l teraz sztuk 3 ,a nie mam kasy na nowe 100_0249.jpg

Załączniki

• 100_0249.jpg
    100_0249.jpg
    77 KB · Wyświetleń: 52
azula miałam takie średnie akwarium, filtry, odpowietrzacze i inne duperelstwa, które mi w sklepie kazali :p ale jakoś nie mogę się do akwarystyki przekonać... nie wiem, czy dałabym się drugi raz namówić... a rybek to u mnie było parę na krzyż - 3 skalary i jeden glonojad :))

azula Ty to chyba bardzo kochasz zwierzęta jak ja:) rybki pieski :) ehehe
nie moge sie doczekać tego zoo :) cały czas o tym myślę :) ale troche sie wstydze pokazać heheh:D tz . no jestem taka dość gruba he i temu

reklama
ah...postanowiłam sobie coś skrobnąć...:-) u nas stara bida...dziecko coś strasznie od tygodnia marudne.:confused:może zęby,czy cholera wie co...?:baffled: do tego coraz bardziej dokuczają mi bóle kości ognowej...no poprostu przychodzi wieczór i człek nie może się obrócić z boku na bok bo ak boli że łzy w oczach stają:-( przyznam że nie jest mi na rękę iść na prześwietlenie i wystawic goly tyłek:zawstydzona/y::no: zawsze mówie sobie wtedy,że może w końcu przejdzie;-)
Roczek coraz bliżej...mam tyle różnych pomysłów,że nie nadążam..!:-) urodzinki będą raczej w stylu azulki kochanej,czyli królować będzie myszka minnie:tak::tak:;-) prezent poza tym już też upatrzony -będzie rowerek 3w1 smart trike i mini laptopik;-) to chyba tyle na dzis,buziaczki dla kochanych dzieciaczków:-):tak::*

Do góry