reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

dobry wieczór wczystkim!!! :) dawno mnie nie było i teraz tez tylko na chwilkę :) muszę napisać najpierw, że podziwiam wszystkie przyszłe mamusie, któr mają już w domu dzidzie, zwłaszcza małe :) przez kilka ostatnich dni opiekowalam się prawie 1,5 roczną córeczką koleżanki i powiem Wam ze strasznie mnie wykończyłła :) mam nadzieję, że nie zaszkodziło mi to, że musiałam ją kilka razy nosić... w sumie to czuję się dobrze, czasami mnie brzuch pobolewa, a poza tym to zmieniłam lekarza, bo mój obecny po ostatnioej wizycie strasznie mnie zdenerwował i 10 listopada idę na pierwszą wizytę do innego, mam nadzieję, że będzie lepszy... życze Wam miłego wieczorku i postaram się odezwać niedługo :) pozdrawiam!!!

reklama
Annte mnie dziś przyszły te spodnie i jestem zadowolona. Ty też zamawiałaś te sztruksy czarne? Rozmiarowo lepiej leżą te z kokardą ale myślę, że to za sprawą materiału. Też mam troszkę luzu w tych czarnych, ale tak jak piszesz jeszcze troszkę i będą pasowały w 100%.
Dila też zamawiałam czarne sztruksy. Dzisiaj chciałam je założyć, ale jednak są jeszcze za duże. Spadają mi z brzuszka i pupy, poza tym trochę za długie nogawki :baffled::baffled::baffled: wczoraj zamówiłam jeansy też M, ale dziś zmieniłam zamówienie na S. Tamtych nie będę wymieniać, bo pewnie się jeszcze przydadzą.

Kilolek współczuję objawów, i trochę egoistycznie cieszę się, że mnie to omija.

Little nina my zakupiłyśmy takie SPODNIE CIĄŻOWE JEANS RURKI 2 KOL. rozm. M U mnie brzuch jest już widoczny szczególnie, że jestem szczupła. W swoje ulubione już nie wchodzę niestety.

Witaj diabliczka!!! Nie widać brzucha do czasu :-D

She myślę, że na swoje dzieci patrzy się innymi oczami!

A u mnie zaczęła się faza na kiszone ogórki ze wszystkim i pod każdą postacią :-D:-D

Witajcie!
She
ja musze co jakis czas moje dziecko podniesc(kilka razy dziennie),wiec nie uwazam zeby cos Ci sie stalo badz spokojna.Jak juz bedziesz miala dziecie bedziesz tez patrzyla na wiele rzeczy w inny sposob ;-)
Diabliczka ja w 1 ciazy nie mialam brzucha az do poczatku 6msc,ale to dlatego ze mialam moja oponke,wiec nie widzialam roznicy.Teraz startowalam z plaskim brzuchem,wiec ciaze widac.Dekoltem tez sie moge ponownie pochwalic:-p
Kilolek ja tez sie jeszcze witam z wc:baffled: Ale najgorsze,ze przez to nie mam na nic sil :-( Musimy byc silne i przeczekac!

My jestesmy w domu.Maz leczy grype,jest na zwolnieniu pare dni,ale ze nie umie nawet w spokoju usiedziec,tak dom lsni czystoscia.V jakos sie ma,juz prawie nie ma kaszlu,ale jest dosc spokojna,az dziecka nie poznaje;-)
Ja czekam na polepszenie,ale tez nie chce narzekac,bo wiem ze moglo byc gorzej.

A teraz male pytanko,a raczej prosba...czy podtematow w majowkach np. "sny","Chlopiec czy dziewczynka",oraz "co polecacie dla maluszkow" i "latanie samolotem",nie mozna by bylo gdzies podlaczyc?!? Sorry,ale naprawde wydaje mi sie ze pierwsze dwa i ostatni mozna podlaczyc do naszego ogolnego,a polecane maluszkom do zakupow dziecieco-ciazowych(chociaz moze nie koniecznie),ale te 3 wymienione jakos za bardzo szczegolowe sa,wiec moze jakby je zgrac w kupe to by ladniej nasz maj 2012 wygladal?!?
Przepraszam,za bycie pedantka forumowa.

Milego wieczoru!

Fiore, też jestem za przeniesieniem podtematów do ogólnego tematu. Ład i porządek musi być :-D tworzą się tematy, które równie dobrze mogły by być poruszane na dużych wątkach.

jejku wspolczuje ci bardzo!! trzymaj sie, jeszcze dwa tygodnie i mdlosci powinny znikanac!
oj nie liczyłabym na to. W poprzedniej ciązyy wymiotowałam do końca miesiąca, przy czym cąly 4 i 5 przeleżąlam plackiem, bo od wymiotów skracala mi sie szyjka i to mocno

a tak wogóle to witam.
Nawet nie mam siły nic pisać, a jutro do pracy trzeba isc. A rano na badania. Bylam wczoraj na pobraniu ale kurde zamknięte mieli

Dobry wieczor. Kolejny dzien w pracy, mam nadzieje, ze szybko minie :) Noc mialam nieciekawa. Od wczorajszego popoludnia jakies wzdecia, gazy i tak cala noc. Sorki za szczegoly, ale efektem nieprzespana noc i bol glowy. Na szczescie po porannym kibelku znacznie lepiej, co za ulga! :p Ostatnio zaniebdalam przez jakies 3 dni moje terapeutyczne kiwi i wynik byl, szczegolnie, ze wczoraj chcialam braki nadrobic i zjadlam chyba z 5. Kolejna nauczka.

Dzis mam spotkanie z dietetyczka. Poranne wazenie pokazywalo -1.4kg :D Musze zrobic w pracy jakies podsumowanie notatek jedzeniowych. Robie je ponad tydzien, ale po polsku.

Kilolku, bardzo wspolczuje dolegliwosci. Mnie jakos omijaja i licze, ze juz sie nic nie przyczepi, bo nawet mdlosci nie ma. Tylko wciaz kondycja jakby zniknelai znacznie szyciej sie mecze. Na dniach chcemy z mezem wrocic na basen 1-2 w tygodniu, samo plywanie. Spacery zaczelismy, ale zamiast 5km to max 1km wyrabiam i to zdecydowanie nie w tempie marszowym.

A tak przy okazji - bedzie mi latatwiej was wieczorami na forum lapac, po zmianie czasu :) Kiedys polska polnoc byla o mojej 8 rano, a teraz dopiero o 10 :)

reklama
Do góry