reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witam się i tu :-)
As współczuję bardzo:-( z taką tragedią cięzko się pogodzić...:-( i dużo dużo zdrówka!!:tak:
dusia chętnie bym dała Ci przepis na śpiące całą noc dziecko ale niestety nie umiem;-) po prostu go wieczorem kładę a on odjeżdża i ani myśli wstawać w nocy bo za leniwy chyba hehe:-)
mysio może uda znaleźć Ci się jakąś fajniejszą pracę, przynajmniej masz chociaż tą na przeczekanie:tak:

u nas bez większych zmian, dzień za dniem leci jak szalony i też mi tęskno coraz częściej za okresem ciąży itd wczoraj naoglądałam się filmików jak byłam brzuchata i jak malutki się urodził i strasznie zatęskniłam za tym czasem...:tak: czemu ten czas tak zapiernicza!!:confused:

reklama
As współczuję:((
Pieszczoszka ja nie odp- Fiore by mnie pewnie nie skojarzyła...
Katasza super, że Ula tak lubi żłobek. Towarzyska będzie dziewczynka:) Lubię takie dzieciaczki:)
Oj dziewczyny ja też tęsknię za brzuszkim chociaż ciąży wcale jakoś supermiło nie wspominam. Dziwne to jakieś:)
No i się pochwalimy- Mikołaj dzisiaj pierwszy raz wstał w łóżeczku:)

azulka - a no był na rozmowie i nie wiadomo, trzeba czekać na telefon.. teraz odchodzi chyba 17 chłopa, w marcu dwudziestu iluś i na ich miejsce będą brać najlepszych z rekrutacji i trzeba mieć nadzieję, że Misiek do nich należy. z tego co się orientuję to ma dobrą pozycję - rozmowa ojca (pracuje tam i niedługo idzie na emeryturę) z dyrektorem, skończona szkoła górnicza, w tym technik, wiek odpowiedni i żona i dwójka dzieci na utrzymaniu (pytali o to), pierwszeństwo mają ci co pracują pod firmą, ale trzeba być dobrej myśli. na rozmowie wypadł dobrze, a tak nam się przynajmniej wydaje, dużo rozmawiali - w sensie wymiana zdań była, dyskusja..

paulinka - gratulacje dla Mikołajka:D i oczywiście :*

Hej,

Pieszczoszko - ja nawet nie mam nr do Fiore, więc niestety i tak bym nie pomogła raczej :sorry2:

U nas dobrze, jakoś leci, czasu mało, sprzątania dużo - kilka dni nie ogarniałam i zrobił się taki syfek w mieszkaniu, że dzisiaj rano prawie się rozpłakałam :confused2:

Też tęsknie za brzuchatym czasem, za tym radosnym oczekiwaniem... wtedy wszystko było takie inne, ale to już nie wróci, a nawet jak wróci - to nie będzie to samo...

Anik a mi ostatni mąż zrobił niespodziankę i wysprzątał całe mieszkanie łącznie z umyciem podłóg. Aż się zastanawiałam czy mi do nie podmienili :-D

Za to mnie coś gardło zaczyna pobolewać i mam nadzieję, że nie skończy się to chorowaniem.

Pieszczoszka jak bym byla wczesniej na bb to bym napisala do Fiore. Sylwia a Ty sie ciesz ze masz tylko jeden poziom bo ja musze jeszcze pilnowac zeby mlody nie wchodzil po schodach.

As chociaz nie wiem o co chodzi to i tak tule mocno.
unhappy.gif

Mysio oby udalo Ci sie znalezc lepsza prace.
Katasza &&&& zeby Cie nie rozlozylo chorubsko.

U nas nocka super tylko ledwo synus usnol to juz sie obudzil i mamusia 1,5h przelezala z synkiem w wyrku az usnol ale obudzil sie o 8 i biegiem ubralismy sie i odwiezlismy siostre do szkoly. Musze pochwalic mojego synka bo spal dzis 2h ale juz nie bylo 2 drzemki i nie wiem czy wytrzyma do 19. Pedze bo juz ryczy.

Hej To napisze i ja :-D
U mnie się ostatnio dużo dzieje , złożyłam niedawno cv do pracy i się odezwali i już byłam 2 razy dziś 10 godz przepracowałam i jeszcze w domu ugotowałam obiad i kuchnie ogarnęłam , jutro pewnie nóg nie poczuje
Mój maluszek został z teściową cięzko mi było na sercu jak nie wiem tyle godzin go nie widząc ale on był bardzo grzeczniutki mówiła teściowa .
Nie wiem jak to dalej będzie czy dostanę tą pracę czy nie ... okaże sie niedługo , z jednej strony fajnie bo kasa potrzebna a z drugiej to mi szkoda mojego synka że mnie przy nim nie będzie ...a poza tym nie wiem jak da sobie teściowa radę na dłuższą mete ....

reklama
Do góry