reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Witam się i tu :-)
As współczuję bardzo:-( z taką tragedią cięzko się pogodzić...:-( i dużo dużo zdrówka!!:tak:
dusia chętnie bym dała Ci przepis na śpiące całą noc dziecko ale niestety nie umiem;-) po prostu go wieczorem kładę a on odjeżdża i ani myśli wstawać w nocy bo za leniwy chyba hehe:-)
mysio może uda znaleźć Ci się jakąś fajniejszą pracę, przynajmniej masz chociaż tą na przeczekanie:tak:

u nas bez większych zmian, dzień za dniem leci jak szalony i też mi tęskno coraz częściej za okresem ciąży itd wczoraj naoglądałam się filmików jak byłam brzuchata i jak malutki się urodził i strasznie zatęskniłam za tym czasem...:tak: czemu ten czas tak zapiernicza!!:confused:

reklama
As współczuję:((
Pieszczoszka ja nie odp- Fiore by mnie pewnie nie skojarzyła...
Katasza super, że Ula tak lubi żłobek. Towarzyska będzie dziewczynka:) Lubię takie dzieciaczki:)
Oj dziewczyny ja też tęsknię za brzuszkim chociaż ciąży wcale jakoś supermiło nie wspominam. Dziwne to jakieś:)
No i się pochwalimy- Mikołaj dzisiaj pierwszy raz wstał w łóżeczku:)

azulka - a no był na rozmowie i nie wiadomo, trzeba czekać na telefon.. teraz odchodzi chyba 17 chłopa, w marcu dwudziestu iluś i na ich miejsce będą brać najlepszych z rekrutacji i trzeba mieć nadzieję, że Misiek do nich należy. z tego co się orientuję to ma dobrą pozycję - rozmowa ojca (pracuje tam i niedługo idzie na emeryturę) z dyrektorem, skończona szkoła górnicza, w tym technik, wiek odpowiedni i żona i dwójka dzieci na utrzymaniu (pytali o to), pierwszeństwo mają ci co pracują pod firmą, ale trzeba być dobrej myśli. na rozmowie wypadł dobrze, a tak nam się przynajmniej wydaje, dużo rozmawiali - w sensie wymiana zdań była, dyskusja..

paulinka - gratulacje dla Mikołajka:D i oczywiście :*

Hej,

Pieszczoszko - ja nawet nie mam nr do Fiore, więc niestety i tak bym nie pomogła raczej :sorry2:

U nas dobrze, jakoś leci, czasu mało, sprzątania dużo - kilka dni nie ogarniałam i zrobił się taki syfek w mieszkaniu, że dzisiaj rano prawie się rozpłakałam :confused2:

Też tęsknie za brzuchatym czasem, za tym radosnym oczekiwaniem... wtedy wszystko było takie inne, ale to już nie wróci, a nawet jak wróci - to nie będzie to samo...

Anik a mi ostatni mąż zrobił niespodziankę i wysprzątał całe mieszkanie łącznie z umyciem podłóg. Aż się zastanawiałam czy mi do nie podmienili :-D

Za to mnie coś gardło zaczyna pobolewać i mam nadzieję, że nie skończy się to chorowaniem.

Pieszczoszka jak bym byla wczesniej na bb to bym napisala do Fiore. Sylwia a Ty sie ciesz ze masz tylko jeden poziom bo ja musze jeszcze pilnowac zeby mlody nie wchodzil po schodach.

As chociaz nie wiem o co chodzi to i tak tule mocno.
unhappy.gif

Mysio oby udalo Ci sie znalezc lepsza prace.
Katasza &&&& zeby Cie nie rozlozylo chorubsko.

U nas nocka super tylko ledwo synus usnol to juz sie obudzil i mamusia 1,5h przelezala z synkiem w wyrku az usnol ale obudzil sie o 8 i biegiem ubralismy sie i odwiezlismy siostre do szkoly. Musze pochwalic mojego synka bo spal dzis 2h ale juz nie bylo 2 drzemki i nie wiem czy wytrzyma do 19. Pedze bo juz ryczy.

Hej To napisze i ja :-D
U mnie się ostatnio dużo dzieje , złożyłam niedawno cv do pracy i się odezwali i już byłam 2 razy dziś 10 godz przepracowałam i jeszcze w domu ugotowałam obiad i kuchnie ogarnęłam , jutro pewnie nóg nie poczuje
Mój maluszek został z teściową cięzko mi było na sercu jak nie wiem tyle godzin go nie widząc ale on był bardzo grzeczniutki mówiła teściowa .
Nie wiem jak to dalej będzie czy dostanę tą pracę czy nie ... okaże sie niedługo , z jednej strony fajnie bo kasa potrzebna a z drugiej to mi szkoda mojego synka że mnie przy nim nie będzie ...a poza tym nie wiem jak da sobie teściowa radę na dłuższą mete ....

reklama
Do góry