reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Anik, chciałam Ci właśnie doradzić, żebyś nie pozwalała Krzysiowi spać do 10, ale przeczytałam, że to u Was nie działa :-)więc już nie wiem, chyba trzeba rzeczywiście przeczekać.

Pieszczoszka - nie martw się i wracaj tu :-) Myślę, że od ostatniej awantury dużo się zmieniło... ja również chcę żebyś jak najwięcej pisała.

Fiore trzymam kciuki za przeprowadzkę... i gratulacje dla zdolnego synka :-) ale z tą wojną to chyba nie na serio pisałaś co???:szok: nie ma takiej sprawy, dla której warto ją toczyć...

Kugela, daj na wstrzymanie... Bo już ciężko się czyta na serio... Zastanów się - coś w tym musi być skoro tyle dziewczyn zrozumiało Twoje posty, tak jak zrozumiało... I na pewno nie jest to efekt tego, że jesteśmy puste czy mało inteligentne... Napiszę Tobie to samo co kiedyś Pieszczoszce - nie chodzi o treść tego co piszesz, ale o formę (przynajmniej dla mnie).

Wiecie co, jutro znowu przyjeżdża teściowa... :-( nosz k.... czy ja aż tak mocno grzeszę?? ;-)
właśnie robię gulasz, szaszłyki już czekają w lodówce na swoją kolej.

Chciałam jeszcze tylko napisać, że Amelia sama wstała w łóżeczku :) stoi sama już od jakiegoś czasu, ale teraz wstała.
Do tego od 2 tygodni robi kupkę tylko na nocnik :-) (chyba powinnam to napisać w innym temacie?:zawstydzona/y:)
A wczoraj i dziś sama ładnie zjadła kolację tzn. pokroiłam jej kanapkę na małe kwadraciki i położyłam przed nią, a moje kochane dziecko samo się częstowało - brała pojedynczo i wkładała ładnie do buzi :-)

Ostatnia edycja:
reklama
DrAsia zdolna Amelka :-D
Anik cierpliwosci :-)
Fiore nadal kciuki za przeprowadzke i gratulacje dla Leo zdolny chlopczyk:-D

U nas nocki ostatnio sa okropne ale to przez zabki niech juz wyjda i bedzie spokoj 2 juz widac jescze 4 zostaly.
bylam dzis w ikei i kupilam malemu to MULA 24 building blocks with wagon - IKEA jak narazie zadowolony z zabwaki. A to pierwsze oznaki wiosny DSC08981.jpg

Ostatnia edycja:
Azula, Twoja Amelka też zdolna i mądra dziewczynka - wie, że trzeba się dzielić z pieskami ;-):-D a pieski ją pewnie za to ubóstwiają :-)

DrAsia - no to dumna możesz być ze spryciulki:) Nutka ze 2 razy wstała i siadła w łóżeczku, więc zazdroszczę bardzo:)

nie mogę, oglądamy rodzinka.pl - brzuch mnie boli ze śmiechu:D

reklama
Do góry