Chwile trwalo nim zasnal ale pospalisny do 10
Anik, i Ty się kobieto pytasz dlaczego mały nie chce spać wieczorem
Oj dziewczyny - dajcie na luz. W całej tej awanturze, w której przypomnę - dowiedziałam się, że nie powinnam w ogóle być matką, że nie umiem zajmować się dzieckiem, że podrzucam je komu popadnie - nie powiedziałam nic do tej osoby. Bo to nie ma najmniejszego sensu. Zero. Dowiedziałam się też, że ale przecież o co chodzi, precież to TYLKO obrażanie takiej flaurki. No więc chyba luz. Po prostu czasem trafiają się osoby, do których szkoda mówić.
Nie wiem tylko jak to odebrać, że najpierw to Pieszczoszka nie pasowala tej osobie, potem ja, teraz znaczna część tu obecnych ją nudzi. Więc po co to wszystko???
Ja ze swej stronu proponuję nic nie robić. Jak ta osoba ma ochotę uczestniczyć w tej spolecznosci po tym wszystkim - to jej sprawa - moze lubi?
))
A - no tak - wymieniła osoby, które zasługują na jej uwagę, więc nie wiem czemu reszta w ogóle się poczuwa do tego, by się obrażać, skoro nie interesują tej osoby w ogóle.
A - no i ważne - to ta osoba jest ofiarą, bo jej nikt nie rozumie, więc proszę może nie atakujcie niewinnego, bo to może zaboleć.
A Pieszczoszka - kobieto. Ja nawet jak pianę z pyska toczyłam i wściekałam się na Ciebie za to czy tamto, to zawsze mówiłam, że nie chciałabym by Cię nie było, bo dzięki takim osobom jak Ty między innymi, to forum żyje. No i po ostatniej awanturze pokazałaś taką klasę, że myślę, że większość dziewczyn (ja na pewno) cieszymy się, że jesteś.