azula
Fanka BB :)
Nie mam czasu by siedzieć i pisać zwłaszcza w czasie rzeczywistym na bb po całym dniu ,dwóch czy ile dam rady doczytuję i jak coś mnie zainteresuje lub któraś ma problemy mogę napisać .Na czas rzeczywisty niestety czasu mi brak.Szkoda tylko ,że np As pisze na FB i ja nie wiem zupełnie co no nic jak każda baba jestem ciekawa ale nic na siłę może to kogo innego np moje doświadczenie i rada omija bo sensacji na tym świecie jest dość.As jeszcze raz choć nie wiem co tam ale trzymam && za spokój i powrót do dobrych dniPrzepraszam ,że sprowokowałam dyskusję .Kugela jak wolisz bb pisz na bb ostatnio też doczytałam ,że znikasz z bb ( to nie watek główny ,a chyba o rozwoju był)ale ja uważam ,że mam prawo do własnego zdania i przedstawiam własne argumenty jak dyskusja niebezpiecznie sie przeciąga piszę ,że ją kończę przecież i tak zostaje przy swoim zdaniu ,a czytelnicy lub dyskutanci sami mogą zadecydować czy mam racje czy nie.Nocka nie najgorsza oboje z M jesteśmy połamani zaklejeni plastrami ze smokiem o grzeje:-).Byle do wiosny