reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Amelcia :***

Dziewczyny pamiętajcie że jeszcze u She miałyśmy się spotkać :-D

My napewno u nas do zoo pójdziemy , łażenia na cały dzień :tak:a i może do Wrocławia też się przejedziemy ;-)

reklama
Anik może za duża?Amelia uwielbia piłki rzuca pieskom większa toczy ,a najlepiej jak jakiś facet kopie to wtedy aż piszczy z zachwytu.

Anik.poczekaj pare dni.V bala sie balonow.Kupilam mase na jej 1 urodziny,a tu zonk.Strach i placz.Przeszlo po paru dniach,sama zaczela szukac balonikow.
Ucieka,bo glowa odpadnie

No i ja bym chętnie do wycieczki się podłączyła ale Chorzów daleko od nas ( wzeszłym roku był Wojtek z mateuszkiem i byli zadowoleni) ale Wrocław, Poznań - jestem jak najbardziej za jakimś spotkaniem:)

Dzisiaj w końcu udało mi się pość na drzemkę jak Ola spała dopołudnia - od razu się człowiek lepiej czuje:tak:

No i lece bo maluda wzywa....

Buziaki dla 9 miesięczniaków:-D

Amelcia :***

Dziewczyny pamiętajcie że jeszcze u She miałyśmy się spotkać :-D

My napewno u nas do zoo pójdziemy , łażenia na cały dzień :tak:a i może do Wrocławia też się przejedziemy ;-)

ja pamietam i zapraszam :-D

a zoo w Poznaniu i we Wroclaiu tez mam zamiar z malym odwiedzic :-) jak sie bede wybierac to dam znac ;-)

Amelka, buziaki od cioci i Stasia :****

co do wlosow to ja mam krecone od urodzenia :) teraz mi sie troche zniszczyly ale nadal sie kreca i widze ze Stasiowi tez sie zaczynaja krecic co sie nie podoba mojemu H. :D a dla mnie moze miec krecone. i na bank bedzie mial ciemne i oczy tez. jak sie urodzil to mial granatowe ale szybko mu sie brozowe zrobily i tak juz zostalo

jak znajde moje zdjecie z dziecinstwa to Wam wkleje. mialam taka smieszna krotka czuprynke jak teraz maja trwala ondulacje niektore babcie :) i moj starszy brat to samo :)

znalazlam :D tylko prosze sie nie smac :)

Zobacz załącznik 539456Zobacz załącznik 539457Zobacz załącznik 539458
na pierwszym - ja to druga od lewej, rok i 8 miesiecy
2 - moj starszy brat w srodku, ja na koncu - 10 miesiecy :O
3 - ja chyba wiadomo :) 2,5 roku :)

jak byscie mialy jakies swoje zdjecia z dziecinstwa i chcialy pokazac to ja chetnie zobacze :)

Ostatnia edycja:
Fiore - Oświęcim to ja:) co prawda nie zamierzam już odwiedzać obozu (pewnie o to chodzi Twojemu St.?), ale spotkać się możemy!

anik - spróbuj za kilka dni, może przestraszył się, bo nowość, postaw ją gdzieś daleko w kącie, żeby ją widział kątem oka, może sam się zainteresuje i podejdzie?

lece, bo impreza się do nas przeniosła jakimś sposobem:baffled::eek: napiszę więcej jutro:*

Witajcie ja tylko na szybko bo lecimy na zakupy chciałam tylko "zaklepać" miejsce na spotkanie w zoo w Poznaniu:-p

miłego popołudnia i wieczorku :-)

She zdjęcia fajniutkie nie mam skanu czy co to to się zowie więc nie da rady wciepać fot:-(a byłam urocza zreszta taką jestem do dziś;-)

reklama
zdjęcia troche nie wyraźne - To ja :-)

Załączniki

• SAM_1371.jpg
    SAM_1371.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 59
  • SAM_1372.jpg
    SAM_1372.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 57
  • SAM_1373.jpg
    SAM_1373.jpg
    9,8 KB · Wyświetleń: 54