reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

Amelcia :***

Dziewczyny pamiętajcie że jeszcze u She miałyśmy się spotkać :-D

My napewno u nas do zoo pójdziemy , łażenia na cały dzień :tak:a i może do Wrocławia też się przejedziemy ;-)

reklama
Anik może za duża?Amelia uwielbia piłki rzuca pieskom większa toczy ,a najlepiej jak jakiś facet kopie to wtedy aż piszczy z zachwytu.

Anik.poczekaj pare dni.V bala sie balonow.Kupilam mase na jej 1 urodziny,a tu zonk.Strach i placz.Przeszlo po paru dniach,sama zaczela szukac balonikow.
Ucieka,bo glowa odpadnie

No i ja bym chętnie do wycieczki się podłączyła ale Chorzów daleko od nas ( wzeszłym roku był Wojtek z mateuszkiem i byli zadowoleni) ale Wrocław, Poznań - jestem jak najbardziej za jakimś spotkaniem:)

Dzisiaj w końcu udało mi się pość na drzemkę jak Ola spała dopołudnia - od razu się człowiek lepiej czuje:tak:

No i lece bo maluda wzywa....

Buziaki dla 9 miesięczniaków:-D

Amelcia :***

Dziewczyny pamiętajcie że jeszcze u She miałyśmy się spotkać :-D

My napewno u nas do zoo pójdziemy , łażenia na cały dzień :tak:a i może do Wrocławia też się przejedziemy ;-)

ja pamietam i zapraszam :-D

a zoo w Poznaniu i we Wroclaiu tez mam zamiar z malym odwiedzic :-) jak sie bede wybierac to dam znac ;-)

Amelka, buziaki od cioci i Stasia :****

co do wlosow to ja mam krecone od urodzenia :) teraz mi sie troche zniszczyly ale nadal sie kreca i widze ze Stasiowi tez sie zaczynaja krecic co sie nie podoba mojemu H. :D a dla mnie moze miec krecone. i na bank bedzie mial ciemne i oczy tez. jak sie urodzil to mial granatowe ale szybko mu sie brozowe zrobily i tak juz zostalo

jak znajde moje zdjecie z dziecinstwa to Wam wkleje. mialam taka smieszna krotka czuprynke jak teraz maja trwala ondulacje niektore babcie :) i moj starszy brat to samo :)

znalazlam :D tylko prosze sie nie smac :)

Zobacz załącznik 539456Zobacz załącznik 539457Zobacz załącznik 539458
na pierwszym - ja to druga od lewej, rok i 8 miesiecy
2 - moj starszy brat w srodku, ja na koncu - 10 miesiecy :O
3 - ja chyba wiadomo :) 2,5 roku :)

jak byscie mialy jakies swoje zdjecia z dziecinstwa i chcialy pokazac to ja chetnie zobacze :)

Ostatnia edycja:
Fiore - Oświęcim to ja:) co prawda nie zamierzam już odwiedzać obozu (pewnie o to chodzi Twojemu St.?), ale spotkać się możemy!

anik - spróbuj za kilka dni, może przestraszył się, bo nowość, postaw ją gdzieś daleko w kącie, żeby ją widział kątem oka, może sam się zainteresuje i podejdzie?

lece, bo impreza się do nas przeniosła jakimś sposobem:baffled::eek: napiszę więcej jutro:*

Witajcie ja tylko na szybko bo lecimy na zakupy chciałam tylko "zaklepać" miejsce na spotkanie w zoo w Poznaniu:-p

miłego popołudnia i wieczorku :-)

She zdjęcia fajniutkie nie mam skanu czy co to to się zowie więc nie da rady wciepać fot:-(a byłam urocza zreszta taką jestem do dziś;-)

reklama
zdjęcia troche nie wyraźne - To ja :-)

Załączniki

• SAM_1371.jpg
    SAM_1371.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 53
  • SAM_1372.jpg
    SAM_1372.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 53
  • SAM_1373.jpg
    SAM_1373.jpg
    9,8 KB · Wyświetleń: 52